Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

outlook yerine başka bir e-posta yı seçmek senkronize açısından sorun yaratabilir.. En iyisi microsoft a ait uzantısı outlook, msn gibi epostaları seçmek.

Göz atma ekranı ayarlarda görünmüyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu yada ayarlardaki esktralar&bilgi, touch vs gibi sistem uygulamalarını beta değil de normal mağazadan nasıl güncellerim onların linkini bulamıyorum. Link olan bazı uygulamalarda doğrudan beta mağazaya aktarıyor ondam da bişey inmiyor zaten @papakudioflu

bu arada bende bir sıkıntı oluştu arkadaşlar (l620) whatsap giriyorum mesaj yazarken telefon kapanıyor açılmıyor batarya çıkarmam gerekiyor var mı başka arkadaşta

bu arada bende bir sıkıntı oluştu arkadaşlar (l620) whatsap giriyorum mesaj yazarken telefon kapanıyor açılmıyor batarya çıkarmam gerekiyor var mı başka arkadaşta
Böyle bir sıkıntı hiç duymadım.
şöyle bir yol izleyebilirsiniz.. WhatsApp yi silip, yeniden yükleyin.

Ya da, telefonu GÜÇ TUŞU + SES KISMA TUŞU ile reset atın..

Belki çözüm olabilir.
Ama her zaman söylüyorum sorunun en büyük kaynağı 512 MB RAM olabilir. : ( (

Cihazı sıfırlayan arkdaşalar, uygulamalar yükleniyor kısmında uzun süre bekliyor. Korkmayın

telefona hard format attım yedeklemeyi de kurmadım tek yüklediğim uygulama bide

whatsapp ile foto çekimi deişmiş farklıbir kamera kullanılıyor sanırım.

afwerker

Üye
Arkadaşlar giremediğiniz uygulamaları için gdr2 de iken başlangıca ayarlar diye klasör açıp ayarlardaki girmek istediğiniz menüleri o başlangıca yada açtığınız klasöre pinleyin wm10 yükleyince oradan girip değiştirebilirsiniz. Wm10da çalışıyor çoğu şey ama ayarlardan giriş çalışmıyor

Tepkiler: bozkirdangelen

4MaGuS

Üye
bildirimler kısmındaki kısayollarda uzun süre basılı tutunca ayarlar kısmına girmesinde biraz sıkıntılar var birde aç kapa yaptığımız bazı ayarlar hemen açılıp kapanmıyor ben konumda sıkıntı yaşadım şimdilik, ekstra ayarları gidenler o kısımdaki tüm ayarlar magazadan güncelleme olarak magazadan yüklenerek tüm uygulamalar kısmına ekleniyor ve gözt atma dokun her şey girilebiliyor

braayn

Üye
15-24 Mayıs 2015 ----- 4.Geleneksel Wp 8.1 DENİM'e geçiş Festivali Başladı ----

Tepkiler: emz, bedby, ArMaGeDdOn_87 ve 3 diğerleri

sercan78

Üye
Telefonum l925 ana ekranda kaldı yükleniyor yazıyor, resetlemeden çözüm yokmu yardım lütfen.

Kelv1n

Üye
Merhaba , tel 820 mağaza beta , video ve müzik önizleme yüklenmiş fakat office uygulamaları yok benim sürüm eskimi acaba şuan ?

ayrıca şeffaflık ayarıda yok

Telefonum l925 ana ekranda kaldı yükleniyor yazıyor, resetlemeden çözüm yokmu yardım lütfen.
Dün akşamdan bugüne olan yazıları tekrar okumanızı öneriyorum.
Sanırım bu konuyla ilgili sorunların nasıl giderildiği yazıyordu.

Bay H

Üye
Müzik uygulaması gerçekten harika

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: emz, GianniInfantino, Sensation ve 2 diğerleri