Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

meg1ddo

Üye
ajanda da bir doğum günü kaydı vardı telefonu kapattığımda godbye yazısından sonra x kişisinin doğum günü, unutma yazısı çıkıyor ve sonra kapanıyor önceki yapılarda varmıydı hatırlamıyorum.

meg1ddo

Üye
bende ne spartan ne de store beta var, hangi güncellemeyi yükledim acaba

anlaşılan hala kapat-aç (btaryayı çıkart-tak ) mantığına devam ediyoruz...

meg1ddo

Üye
mesajlarda oturumları toplu olarak seçme işlemi yapılamıyor tek tek silmeniz gerekecek.

Son düzenleme:
Yeni yapıda sıfırlama yaptım, ayarlar içindeki çoğu uygulama normal uygulama listesinde şuam ve hiçbir office uygulaması yüklü olarak gelmedi. Eski mağaza da OneNote u bulamıyorum yeni mağazada da noktalar gidip gidip geliyor ama inen bir şey yok. Office uygulamarını en azından OneNote u normal mağazadan indirme şansımız yok mu?

bende şimdi çarklardayım.yüklensin bakcaz

csH

Üye

Telefon modeli neydi

yükledim ama ana ekran yükleniyorda kaldı soft format işe yaramadı fikri olan ?

yeni güncelleme arama cevaplama ekranı bile değişmiş ve daha güzel olmuş ekran görüntüsü paylaşamadım ama çok güzel olmuş

Bay H

Üye
Bir önceki sürümde siteye dosya yükleme çalışmıyordu explorer da, o sorun giderilmiş.

Ayrıca pil tasarrufuna ne kadar zamanda şarjın dolacağına dair bir kısım gelmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Telefon hızlanmış evet.Fakat bir suru sorun ortaya çıktı bu güncellemede kişiler hub ı sürekli atıyor arama yaptırmayacak kadar sorunlu.kişilerden Birini ekrana pinliyemiyorum mağazada ile başlayan sorun öne sürüyor.Geriye tıkladığımda sol üstte FARE imleci çıkıyor!.Ekran arada loading de kalıyor.Yeni gelen programlar yüklenmiyor mağazadan(Yüklenmemesi normalse sıkıntı yok)Bu arada kişilerden çıktığımda ekranda bir saniyeliğine karışıyor.Yani ekranın sağından şu program menüsü var ya o yukarı çıkıyor ana ekrandayken.İnternette gezinemiyorum sürekli reklam özellikli siteye yönlendiriyor(Bu sorun önceden vardı belki çözümünü bilen vardır diye yazıyorum.)Programlardan atmalar var.Eğer bu sorunlar düzeltilemezse kullanıcılar tarafından 3.yapıyı özleyeceğim kesin.Yeni güncelleme gelene kadar..

emz

Üye
Sanırım artık bir akıllı telefon olmuş olmuş bizim cihazlar. Ve yine sanıyorum ki birçok bir halt çıkmaz diyenlere de win 10 tam gaz gazoz kapağı modunda gelecek. Umarım bundan sonraki ilk güncelleme sadece yenilik için gerekli olur

tamam şu filmi olan kitap .

Tepkiler: ON9
Ekran görüntüsü alamıyorum bunun çözümü var mı?