Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bende diyorum bir konu durup dururken niye 20 sayfa ileri atlar diye düşünüyordum meğersem güncellemeymiş Neyse yükliyelimde görelim bakalım nasılsa w10 mobile ilk güncellemesinden beri kullanıyorum büyük bi sabırla bunada katlanırım

meg1ddo

Üye
%6 da kaldı, bir anda %40 lara fırlamasını bekliyorum

Şarj seviyesi 8.1e yakınsa yüklerim. Birisi şarj ile ilgili bilgi verebilir mi?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Murat Alper, byibo ve Esendağlı

enessrsy

Üye
Yaklaşık 15 dakikadır %4'te bekliyor, yapmam gereken bir şey var mı?

meg1ddo

Üye
Yaklaşık 15 dakikadır %4'te bekliyor, yapmam gereken bir şey var mı?
bekle bir anda büyük ilerleme katediyor, bende de öyleydi bir süre sonra baktığımda %92 olmuştu, indirme tamamlandı şimdi yükleniyor %81 e geldi.

Tepkiler: enessrsy ve afwerker

afwerker

Üye
1520 ye yükleyip te şu sıkıntıları yaşayan var mı? Albümlerde resimlerin gözükmemesi veya whatsappdan resim yollayacakken çekilen resimleri görmemesi ona göre bu yapıyıda yükleyeceğim

Az kaldı birazdan bilgi veririm 1520 ile ilgili

Tepkiler: afwerker

meg1ddo

Üye
çarklar dönüyor bakalım ne kadar sürecek.

Arkadaşlar iyi geceler ben daha w10 yüklemedim hala w8.1 gdr1 deyim. Sadece gdr2 yüklemek istiyorum insider üzerinden şuan mümkünmü yoksa direkt w10 mu yükleniyor?

dakamon

Üye
w10 ile 64 bit işlemci desteği geliyor dimi sisteme? Yani 64 bitin nimetlerinden faydalanılabilecekmi? @papakudioflu

afwerker

Üye
Arkadaşlar iyi geceler ben daha w10 yüklemedim hala w8.1 gdr1 deyim. Sadece gdr2 yüklemek istiyorum insider üzerinden şuan mümkünmü yoksa direkt w10 mu yükleniyor?
Şuan mümkün insideri açıp güncellemeyi bul indirme başladığı anda insideri sil Windows 10a geçmez

925 e kurdum, başlangıç ekranına daha önce eklediğim uygulama ve klasörler gözükmedi ve aynı uygulamalrı uygulama lisetesinden başlangıç ekranına sabitleyemedim. Yeni mağazan bir şey yükleyemedim ve office uygulamaları uygulama listesinde yoktu. Temiz kurulum için şuan da sıfırlıyorum bakalım açılınca ne halde olcak.

w10 ile 64 bit işlemci desteği geliyor dimi sisteme? Yani 64 bitin nimetlerinden faydalanılabilecekmi? @papakudioflu
Gdr 2 ile 64 bit desteği geldi diye biliyorum. Lumialarda yok ama diğer yerli üreticilerde Gdr2 yüklü telefonlarında 64 bit işlemci kullanan firmalar vardı. Daha önce bahsi geçmişti başka bir konuda.

dakamon

Üye
Gdr 2 ile 64 bit desteği geldi diye biliyorum. Lumialarda yok ama diğer yerli üreticilerde Gdr2 yüklü telefonlarında 64 bit işlemci kullanan firmalar vardı. Daha önce bahsi geçmişti başka bir konuda.
O zamanlar konuşmuştuk ama ben şunu söylemiştim. İşletim sistemi 32 bit olsa bile 64 bit işlemcili bir telefon sistemi 32 bitte çalıştırır ancak ileriye yönelik koyulmuş olabilir o işlemciler. Ben daha gelmedi diye biliyorum ama...

Şuan mümkün insideri açıp güncellemeyi bul indirme başladığı anda insideri sil Windows 10a geçmez
Teşekkür ederim cevabın için insideri yükledim ama sadece w10 fast görünüyordu gdr2 yüklemez direkt w10 yüklemeye başlar diye bende göze alamadım insideri sildim. w10 daha hazır değil beklemek istiyorum