csH Üye papakudioflu' Alıntı: Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum Hayır ek özellikler menüsünde Genişletmek için tıkla ... benim ayarlarda ek özellikler diye bi seçenek yok hepsi ana menüde yeniden başlattım yine aynı sıfırlamayı deneyeceğim artık
papakudioflu' Alıntı: Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum Hayır ek özellikler menüsünde Genişletmek için tıkla ... benim ayarlarda ek özellikler diye bi seçenek yok hepsi ana menüde yeniden başlattım yine aynı sıfırlamayı deneyeceğim artık
Dexter Morgan Üye Alarm uygulaması çalııyormuş. Eğer kamer hakkında bilgi verirseniz bende yükleyeceğim
Rock Ve Roll Üye papakudioflu' Alıntı: Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum Hayır ek özellikler menüsünde Genişletmek için tıkla ... OneNote ve office preview yükledim ama Microsoft photos u yükleyemiyorum. Biraz beklemek gerekiyor
papakudioflu' Alıntı: Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum Hayır ek özellikler menüsünde Genişletmek için tıkla ... OneNote ve office preview yükledim ama Microsoft photos u yükleyemiyorum. Biraz beklemek gerekiyor
SLH.55 Üye Gdr2 deyim halen yüklememek için zor tutuyorum kendimi, biraz ballandıra ballandıra anlatan çıkarsa basacam butona
Gdr2 deyim halen yüklememek için zor tutuyorum kendimi, biraz ballandıra ballandıra anlatan çıkarsa basacam butona
meg1ddo Üye yüklersem de daha önceki gibi telefonu sıfırlayıp yüklerim hem kısa sürer yükleme hem temiz olsun.
braayn Üye 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz
4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz
ArMaGeDdOn_87 Üye braayn' Alıntı: 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz Genişletmek için tıkla ... 3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ?
braayn' Alıntı: 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz Genişletmek için tıkla ... 3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ?
zaakaan Üye Başlangıç ekranım inatla yükleniyor yazısında kalıyor. Ne yapabilirim? Sıfırlamak istemiyorum.
braayn Üye 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz ArMaGeDdOn_87' Alıntı: 3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ? Genişletmek için tıkla ... ben kurmadım o yüzden cevabın bende değil ama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazım
4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz ArMaGeDdOn_87' Alıntı: 3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ? Genişletmek için tıkla ... ben kurmadım o yüzden cevabın bende değil ama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazım
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Klavye dilini değiştirme kısayolu gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4MaGuS Üye telefonu sıfırlayınca bende ekstra ayarlar kısmı gitti sizde gözüküyor mu gözüküyorsa girebiliyormusunuz içerdeki ayarlara
telefonu sıfırlayınca bende ekstra ayarlar kısmı gitti sizde gözüküyor mu gözüküyorsa girebiliyormusunuz içerdeki ayarlara
braayn Üye Sensation' Alıntı: Klavye dilini değiştirme kısayolu gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... klavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş ya
Sensation' Alıntı: Klavye dilini değiştirme kısayolu gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... klavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş ya
ArMaGeDdOn_87 Üye braayn' Alıntı: 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz ben kurmadım o yüzden cevabın bende değil ama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazım Genişletmek için tıkla ... anladım,biraz daha bekleyelim o zaman
braayn' Alıntı: 4 Ay sonra ..... + 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn +Halen hatalarla dolu şu yok bu yok sizce daha kaç yapı göreceğiz ben kurmadım o yüzden cevabın bende değil ama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazım Genişletmek için tıkla ... anladım,biraz daha bekleyelim o zaman
meg1ddo Üye braayn' Alıntı: klavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... o bir sorun değil sanırım, tam oturursa bu sefer harf kutucukları çok yayvan olur hem kullanışsız olur hem görüntü kötü olur.
braayn' Alıntı: klavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... o bir sorun değil sanırım, tam oturursa bu sefer harf kutucukları çok yayvan olur hem kullanışsız olur hem görüntü kötü olur.
ON9 Üye papakudioflu' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben henüz geri tuşunda bir aciplik görmedim. ayrıca metin seçme olayı güzel olmuş mail uygulaması da başarılı Genişletmek için tıkla ... Abi peki tuş kilidi devreye girince kopyalama panodan siliniyor idi. Şimdi durum nedir acaba
papakudioflu' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben henüz geri tuşunda bir aciplik görmedim. ayrıca metin seçme olayı güzel olmuş mail uygulaması da başarılı Genişletmek için tıkla ... Abi peki tuş kilidi devreye girince kopyalama panodan siliniyor idi. Şimdi durum nedir acaba