4MaGuS Üye yok ya bu gün üstümde uğursuzluk var teli sıfırladım hala açılmadı hard reset yapmaay çalışıyorum oda sıfırlama bitmediği içinmidir nedir şuan kaldığım yere tekrar geliyorum bekliyeyim bakalım biraz ne olucak
yok ya bu gün üstümde uğursuzluk var teli sıfırladım hala açılmadı hard reset yapmaay çalışıyorum oda sıfırlama bitmediği içinmidir nedir şuan kaldığım yere tekrar geliyorum bekliyeyim bakalım biraz ne olucak
KırmızıBeyaz60 Üye Şarjda abartı bir sorun olmadıkça ben bunu kullanırım eğer Tom amcanın videoda ki kadar iyi olursa ben kurunca
Şarjda abartı bir sorun olmadıkça ben bunu kullanırım eğer Tom amcanın videoda ki kadar iyi olursa ben kurunca
Murat Alper Üye Video onizleme Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ve yeni renk destekleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video onizleme Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ve yeni renk destekleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KırmızıBeyaz60 Üye Mağazadaki şu eski web sitesi görünümünü giderirler inşallah sonraki sürümlerde. Sensation' Alıntı: Arada gelip gidebilir Genişletmek için tıkla ... Benim evde zaten pek çekmiyor hat o yüzden fark etmem bile şebeke gidince
Mağazadaki şu eski web sitesi görünümünü giderirler inşallah sonraki sürümlerde. Sensation' Alıntı: Arada gelip gidebilir Genişletmek için tıkla ... Benim evde zaten pek çekmiyor hat o yüzden fark etmem bile şebeke gidince
afwerker Üye yunus-emre-6606' Alıntı: Mağazadaki şu eski web sitesi görünümünü giderirler inşallah sonraki sürümlerde. Benim evde zaten pek çekmiyor hat o yüzden fark etmem bile şebeke gidince Genişletmek için tıkla ... Fare işaretçisinden bahsetmiş fare desteği
yunus-emre-6606' Alıntı: Mağazadaki şu eski web sitesi görünümünü giderirler inşallah sonraki sürümlerde. Benim evde zaten pek çekmiyor hat o yüzden fark etmem bile şebeke gidince Genişletmek için tıkla ... Fare işaretçisinden bahsetmiş fare desteği
BelaMonte Üye afwerker' Alıntı: Fare işaretçisinden bahsetmiş fare desteği Genişletmek için tıkla ... O kadar fare desteği gelmiş ama hala flash Player yok
afwerker' Alıntı: Fare işaretçisinden bahsetmiş fare desteği Genişletmek için tıkla ... O kadar fare desteği gelmiş ama hala flash Player yok
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi BelaMonte' Alıntı: O kadar fare desteği gelmiş ama hala flash Player yok Genişletmek için tıkla ... Hiçbir zaman olmayacak da Fare ile geri gidemiyor tabii
BelaMonte' Alıntı: O kadar fare desteği gelmiş ama hala flash Player yok Genişletmek için tıkla ... Hiçbir zaman olmayacak da Fare ile geri gidemiyor tabii
csH Üye ayarlarda lumia ya özel olan ayarlar uygulama menüsünde gözüküyor sizde de öyle mi @bulutsuzgece
papakudioflu Emekli Yönetici Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum csH' Alıntı: ayarlarda lumia ya özel olan ayarlar uygulama menüsünde gözüküyor sizde de öyle mi @bulutsuzgece Genişletmek için tıkla ... Hayır ek özellikler menüsünde
Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum csH' Alıntı: ayarlarda lumia ya özel olan ayarlar uygulama menüsünde gözüküyor sizde de öyle mi @bulutsuzgece Genişletmek için tıkla ... Hayır ek özellikler menüsünde