dilmenibrahim
Üye
1520 çıktığında eşime almıştım abartısız diyorum o telefonu görünce 920 ne dedim bekliyorum öyle büyük ekranlı telefon çıksın almak istiyorum 940XL 5,7 olur ama çıksın sene sonuna kadar bekliyeceğim eğer daha 6 inç çıkarsa yada daha büyük onu alıcamKurtarırsa en iyisi biz gidip şimdilik 930 veya bekleyip 640 ve sonrasını alalım..
Bazı yerlerde bakıyorum millet 1520 arıyor, ama satışta da yok, ikinci ele bile razılar..
Öyle bir hata yapma harika bir cihazSATILIK Lumia 1520 Fiyatı 1800 TlW10M ile cihazımın 2. el piyasası aratacak
microsoft 1520 yi üretim bandına sokup, tekrar piyasaya sürerse hiç şaşmayın. Galiba Zaman geçtikçe değeri artan tek cep telefonu olacak.SATILIK Lumia 1520 Fiyatı 1800 TlW10M ile cihazımın 2. el piyasası aratacak
değeri artan cihaz var zaten iphone serisinin dolardan ve şu son yasadan sonra değeri artıı1520 yi ilk elime aldığımda ben bunu kullanamam dedim...
Hala da aynı düşüncedeyim, 830,920 ye daha sıcak bakıyorum...
Ama derler ki, kullanndıkça alışıyormuş insan.
microsoft 1520 yi üretim bandına sokup, tekrar piyasaya sürerse hiç şaşmayın. Galiba Zaman geçtikçe değeri artan tek cep telefonu olacak.
değeri artan cihaz var zaten iphone serisinin dolardan ve şu son yasadan sonra değeri artıı
bu politikayı da anlamadım 800 serisi 900 serisinin önüne geçer eğer öyle ise830'a 4k verip 1020'ye vermezlerse bende 1020'yi satıp 830 alacam bende
4 ncü yapı bu gece yayınlanır mı?
Bugün perşembe 4.Yapıya hazır mıyız ?inşallah gelir.
Çok vicdansızsın yawSATILIK Lumia 1520 Fiyatı 1800 TlW10M ile cihazımın 2. el piyasası aratacak
700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.Çok vicdansızsın yawgeçen hafta 16,5 ay garantili cihazı 1000 TL'ye aldım.
700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.
Cuma günü yayınlamıyorlar,inşallah bu akşam yayınlanır ama hiç umudum yok.Bugün akşam yada yarın yayınlanırsa güzel olur.
Önceki cuma yayınlanmıştıCuma günü yayınlamıyorlar,inşallah bu akşam yayınlanır ama hiç umudum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?