Esendağlı
Üye
Office 2016 Public Preview yayınlandı.Hani bu akşam bişeyler gelecekti office falan,yalan mı oldu
Bana mobil gerek pc de ben hala win 7 deyim.Office 2016 Public Preview yayınlandı.
Windows Server 2016 yayınlandı.
Windows Update Business yayınlandı.
Windows 10 Mobile hakkında bugün ne bilgi yok dedi gabe
Pc'de W10 TP kullanırken oyun oynayabiliyor musun ?1074 yayınlanalı bir haftayı geçti neredeyse ben bile yükledim kullanıyorum. önizleme olmasına rağmen 8,1 den iyi geldi bana. pc hızlandı baya bir.
benim gördüğüm bildiğim kadarıyla üç farklı bağlanti cihazı var.birincisi kablolu dongle.yani telefona bi kablo ekrana bi kablo ve usb çıkışları(mouse flash bellek klavye için).kaç usb var bilmem.ikincisinde sadece telefonu wifi ile bağlıyorsun.telefona takılan kablo yok sadece.farkı o.usb falan var yine.üçüncüde de sadece ekrana takılan bi parça var.usb çıkışı yok sanırım.biraz daha küçük ve taşınabilir olarak üretmişler saırım.yine kablosuz bağlantı kuruyor telefonlabu continuum hem kablolu hemde kablosuz olarak yapılabiliyor bence, ancak resimde gözüktüğü gibi 920 de şuan kablolu gözüküyor miracast özelliği olmadığı düşünülürse kablosuz yapamaz bence ama ms nin işi belli olmaz diyelim
Bazen diyorum bu adamlar w10M çok erken tanıttılar ve relax davranıyorlar nasıl olsa w8.1 kullanıcıları alıştı 2 ay bekletir bir parmak bal çalarız ara ara ufak tefek sızıntılar veririz yeter.
Haperlapse tanıtıyorsun ama kaç gün oldu ver artık ne bekliyorsun hazır değilse neden gösteriyorsun? Bu MS Akla mantığa aykırı davranıyor.Halen kilit ekran uygulamasını bir türlü adam edemediler oysaki o kadar adam var yada biz var sanıyoruz
win7 de win 10 tp kurabiliyor.Bana mobil gerek pc de ben hala win 7 deyim.
@bulutsuzgece abi bu eksiklikler ve isteklerle ilgili konu açacaktın sen bi ara.meşgulsün bu aralar sanırım?
win7 de win 10 tp kurabiliyor.Bana mobil gerek pc de ben hala win 7 deyim.
valla ben pek oyun oynamıyorum şu sıralar, benim ufaklık meraklı 1 tanesini uyumluluk sınama ile açabildim diğerlerini denemedim bile ama illa merak ediyorsanız yarın bir denerim. sanırım yeniden yüklenmesi gerekiyor oyunların diye tahmin ediyorum çünkü ekran kartını yeniden yüklemek zorunda kalmıştım win 10 u kurunca.Pc'de W10 TP kullanırken oyun oynayabiliyor musun ?
Evet biliyorum ama sanırım kararlı sürümü bekleyeceğim w10 için..win7 de win 10 tp kurabiliyor.
valla ben pek oyun oynamıyorum şu sıralar, benim ufaklık meraklı 1 tanesini uyumluluk sınama ile açabildim diğerlerini denemedim bile ama illa merak ediyorsanız yarın bir denerim. sanırım yeniden yüklenmesi gerekiyor oyunların diye tahmin ediyorum çünkü ekran kartını yeniden yüklemek zorunda kalmıştım win 10 u kurunca.
win7 de win 10 tp kurabiliyor.
valla ben pek oyun oynamıyorum şu sıralar, benim ufaklık meraklı 1 tanesini uyumluluk sınama ile açabildim diğerlerini denemedim bile ama illa merak ediyorsanız yarın bir denerim. sanırım yeniden yüklenmesi gerekiyor oyunların diye tahmin ediyorum çünkü ekran kartını yeniden yüklemek zorunda kalmıştım win 10 u kurunca.
mevcut sürüm son derece kararlı hiçbir hata ile karşılaşmadım pc tıkır tıkır işliyor ilginç bir deneyim olur geçmenizi tavsiye ederim ben 1 haftadır yoğun kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. win10 gayet güzel ve kullanışlı.Evet biliyorum ama sanırım kararlı sürümü bekleyeceğim w10 için..
hocam empire total war oynadım bir 10-15 dk hiçbir sıkıntı yok diğer oyunlardan da açtım kapattım açılıyorlar yeniden yükleme ihtiyacı olmadı.Deneyip haber verebilirseniz çok memnun olurum.
bendeki mobil bakacılıklar çalıştı (akbank ve finansbank) bilg.hala mobil bankaçılım ve online işlemler yapılamıyor çuzum bulundmadı hala
Yok şu yapı yok bu yapı etrafta bi sürü video dönüp duruyor resmen gösteripte vermiyorlar yayınla biran önce millet deneyip geri bildirim yapsın yok o zaman millete işkence çektirmemiş olurlar dimi zaten diğer platformlardan geri kalmışsın daha ne bekliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?