Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

2 saat önce bir iki uygulama çalıştırdım, o ara ana ekrana gelmesi için ilgili tuşa baktım, başlangıç ekranı gelmedi ve her hangi bir şey de çıkmadı, sanki getirir gibi yapıyordu, sonra kapandı ve tekrar tekrar reset atmaya başladı..
2 saat sonrası yani biraz önce defalarca denediğim(güç + ses kısma) tuşlarına basılı tutarken bıraktım ve telefonu kapatmayı başardım..

Bu durumda yaklaşık 15-20 dakika sonra güç tuşu ile açtığımda açılması lazım(daha önceki denemelerine göre ))) ) inşallah bu da açılır, bakalım..
yoksa akşam evde TAM sıfırlama..

Nihayet sıfırlamadan açabildim.. Sabrın Sonu Kurtuluşmuş..

skynet

Üye
4. yapı ne zaman gelir ?

4. yapı ne zaman gelir ?
Siz benden çok yaşayacaksınız?
Ben de şimdi bunu soracaktım

bunu yazacaktım (Arkadaşlar, Windows 10 Mobile TP nin yeni güncellenemesiyle ilgili bilgisi olan var mı? Gabriel Au ile dostluğu olan varsa açıklasın, yoklasın ...)

Bay H

Üye
Ignite kapsamında Joe amca sahneye çıktı bir duyuru gelebilir belki.

twitterda tom warren 1 saat önce office preview ı beklediğini ve wp10 yeni güncellemesini çok yakın zamanda beklediğini yazmış.

KenanK

Üye
twitterda tom warren 1 saat önce office preview ı beklediğini ve wp10 yeni güncellemesini çok yakın zamanda beklediğini yazmış.

Ayrıca

Joe Belfiore is using a Lumia 920 for Continuum for phones, but Microsoft says you will need new hardware for it

Joe nin L920 de continuum u kullandığını söylüyor.

Tepkiler: ON9
Bir tane LED TV almak şart oldu artık

Bir tane LED TV almak şart oldu artık
Gerçi hemen almam. Önce 55 ekran Crt de denerim. Baktım olmuyor böyle. O zaman tv alırım.
55 ekran crt de telefonu bağlayacak aparat varmıki ?

Tepkiler: ON9

4MaGuS

Üye
Ayrıca

Joe Belfiore is using a Lumia 920 for Continuum for phones, but Microsoft says you will need new hardware for it

Joe nin L920 de continuum u kullandığını söylüyor.
bu continuum hem kablolu hemde kablosuz olarak yapılabiliyor bence, ancak resimde gözüktüğü gibi 920 de şuan kablolu gözüküyor miracast özelliği olmadığı düşünülürse kablosuz yapamaz bence ama ms nin işi belli olmaz diyelim

Son düzenleme:
Pc için yapı 10074 yayınlanmış. Mobil kısmı çok sallıyorlar

dakamon

Üye
Ben anlamıyorum bu telefonlar neden bu kadar gecikiyor. Resmen bu konuda da dalga konusuyuz. Adamlar telefon tanıtıyorlar 2 ay sonra 3 ay sonra bize geliyor. İlginç

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

eRdaL.

Üye
930 modelini dogru dürüst piyasada göremedik bile