bozkirdangelen
Üye
bende resetleme olmuyor ama sarj yüzdesi düştüğünde tel kendi kendine kapanıyor açtığımda %10 üzerinde dolulukla karşılaşabiliyorum, şuan fazla takılmıyorum sorunlara aşırı bir kullanımım yok ama sürekli ofis ortamında olmayan birinin kesinlikle yüklememesi gerekir. not for resale yazısı bana da garip geliyor, en mantıklı aklıma gelen açıklama telefonların şuanki güncelleme ile satışının yasak olmasını kast etmek için diye düşünüyorum. başkada bir açıklama gelmiyor aklıma.
Siz benden çok yaşayacaksınız?4. yapı ne zaman gelir ?
@papakudioflu @bulutsuzgeceSiz benden çok yaşayacaksınız?
Ben de şimdi bunu soracaktım
bunu yazacaktım (Arkadaşlar, Windows 10 Mobile TP nin yeni güncellenemesiyle ilgili bilgisi olan var mı? Gabriel Au ile dostluğu olan varsa açıklasın, yoklasın ...)
twitterda tom warren 1 saat önce office preview ı beklediğini ve wp10 yeni güncellemesini çok yakın zamanda beklediğini yazmış.
Bir tane LED TV almak şart oldu artıkJoe nin L920 de continuum u kullandığını söylüyor.
Bir tane LED TV almak şart oldu artıkJoe nin L920 de continuum u kullandığını söylüyor.
55 ekran crt de telefonu bağlayacak aparat varmıki ?Bir tane LED TV almak şart oldu artık
Bir tane LED TV almak şart oldu artık
Gerçi hemen almam. Önce 55 ekran Crt de denerim. Baktım olmuyor böyle. O zaman tv alırım.
Ignite kapsamında Joe amca sahneye çıktı bir duyuru gelebilir belki.
bu continuum hem kablolu hemde kablosuz olarak yapılabiliyor bence, ancak resimde gözüktüğü gibi 920 de şuan kablolu gözüküyor miracast özelliği olmadığı düşünülürse kablosuz yapamaz bence ama ms nin işi belli olmaz diyelimAyrıca
Joe Belfiore is using a Lumia 920 for Continuum for phones, but Microsoft says you will need new hardware for it
Joe nin L920 de continuum u kullandığını söylüyor.
1074 yayınlanalı bir haftayı geçti neredeyse ben bile yükledim kullanıyorum. önizleme olmasına rağmen 8,1 den iyi geldi bana. pc hızlandı baya bir.Pc için yapı 10074 yayınlanmış. Mobil kısmı çok sallıyorlar
Telefonun 8.1 mi yoksa wp10 tp.mi.1074 yayınlanalı bir haftayı geçti neredeyse ben bile yükledim kullanıyorum. önizleme olmasına rağmen 8,1 den iyi geldi bana. pc hızlandı baya bir.
telefonum wp10 tp ama 1074 yapı pc için olan.Telefonun 8.1 mi yoksa wp10 tp.mi.
Ben 930 u hiç görmedim gerçekten,ama ben cihazlardan ziyade da sistemi merak ediyor ve önemsiyorum.930 modelini dogru dürüst piyasada göremedik bile
Ben 930 u hiç görmedim gerçekten,ama ben cihazlardan ziyade da sistemi merak ediyor ve önemsiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?