bozkirdangelen
Üye
Güncelleme sadece bunlardan ibaret ise hala birçok hata düzeltilmemiş demektir.Hayırlı olsun yeni güncelleme520/525 için güncelleme tekrardan aktif. Güncellemenin görünmesi için Fast seçmelisiniz. Listeye yeni bir model eklenmedi.
Yenilikler:
- Uçuş modu artık açılabilir.
- Artık veri bağlantılarını kapatabilirsiniz.
- Yapı 9941'den yükseltirken kaybolan MMS ayarları hatası düzeltildi.
- Ek klavye dilleri indirirken oluşan sorun düzeltildi.
- Kamera uygulaması düzeltildi.
Bu resmi liste. Küçük farklılıklar da vardır. Bunları da yükleyenler söyler.Güncelleme sadece bunlardan ibaret ise hala birçok hata düzeltilmemiş demektir.
Pil tasarrufu uygulaması kaldırılmış
Ekran kararması ve pil tasarrufunda bir değişiklik yok, düzelme olmamış.. klavye ayarlarına henüz bakmadım..Örneğin klavye hataları,ekranın kararması,pil tasarrufu bunlardaki hatalar düzelmiş mi acaba?
pil tasarrufunu uygulama değilde ayarlar sistem içerisinden düzenlenmiş olanı kullanırsanız tasarruf modu çalışıyor ekran kararıyorBaktılar işe yaramıyor, hiç olmazsa durduğu yerde boşuna yer işgal etmesin demişlerdir..
Ekran kararması ve pil tasarrufunda bir değişiklik yok, düzelme olmamış.. klavye ayarlarına henüz bakmadım..
Ekran kararması ve pil tasarrufunda bir değişiklik yok, düzelme olmamış...
ancak şöyle bir sorun oluyor bende şuan bazen ekran kendiliğinden kararıyor tuş kilitleyip açınca düzeliyor şuanlık sadece 1 defa oldupil tasarrufunu uygulama değilde ayarlar sistem içerisinden düzenlenmiş olanı kullanırsanız tasarruf modu çalışıyor ekran kararıyor
Şarj durumu nasıl acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klavyenin yan tarafları sizdede bu şekilde boşluk varmı elim sürekli boşluklara dokunuyor
O boşluklar sanırım sağa sola doğru yanaştırmalar için kullanılıyor,önceki wp10 da ben denemesini yapmıştım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klavyenin yan tarafları sizdede bu şekilde boşluk varmı elim sürekli boşluklara dokunuyor
Şarj durumu nasıl acaba
geri tuşu çalışıyor mu yoksa bir öncekindeki gibi problemlimi?Şarj durumu için şuanda birşey diyemem yeni kurdum çünkü
geri tuşu çalışıyor mu yoksa bir öncekindeki gibi problemlimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?