Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Umarım günlük kullanımı etkileyecek hataları yoktur bu yeni yapının.

Yok mu hala yeni yapıyı yükleyebilen?
Benim %4 de kaldı indirme, dışarı çıkmam lazım o yüzden gece devam edebileceğim

Güncelleme yükleniyor|||||||||||||||||%59

4MaGuS

Üye
kurdum ben ama değişen bir şey göremedim ve uçak moduna falan hala alamıyorum ancak ben hiç sıfırlama yapmamıştım onu denemem gerekiyor, 56 kuruluymuş bende 59 olanı yeni kuruyorum bende

4MaGuS

Üye
uçak modu aktif edile biliyor, mobil veriyi aç kapa yapılabiliyor, telefon biraz hızlandı gibi, bu arada bu media connect ne oluyor hala açık kalıyor o

Son düzenleme:

braayn

Üye
bu 3.yapı diyemi geçiyor ? eğer öyle ise bence 3.yapı değilde 2.yapının minör updatesi olması lazım.
3.yapı office 365 in olduğu yapı olması lazım

Mağaza problemi devam ediyor. Hata veren güncelleme sayısı 7 oldu . Bu arada klavye tepki hızı normal olmuş
Ayrıca telefon epey bir hızlandı yapı 2ye göre
Hücresel veri bildirim merkezine alınamıyor hala
Yerleşik kamera hatası düzeltilmiş çalışıyor. Şu hali ile biraz daha kullanılabilir olmuş Windows 10

Tepkiler: Esendağlı
Arkadaşlar, Acele etmeyin...
Tek tek yazmak yerine, yeni güncelleme yapısını biraz inceleyerek detaylı verirseniz daha iyi olur..

csH

Üye
Biraz hızlanma var ama hala sorunlu

Vakti olan bir arkadaş önceki yapı ile bir karşılaştırma yapabilirse çok iyi olurdu.

dakamon

Üye
Zaten bir kaç sayfa öncesinde gelen düzeltmelerin neler olduğu söylendi fazlasını da millet bulup yazar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Örneğin klavye hataları,ekranın kararması,pil tasarrufu bunlardaki hatalar düzelmiş mi acaba?