Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

WP 10 un şu anki deneme sürümü aşırı nazlı bir sevgili gibi, istikrarlı davranışı da yok. Bir an bakıyorsunuz her şey çok güzel, her şey yolunda, bir an bakıyorsunuz yağmur, kar ve fırtınalı bir hale dönmüş.

Bir an önce gelecek sürüm yayınlansa da telefonlar ve tabi bizler de biraz rahatlasak (Tabi daha kötüsü gelmez ise ...)

dakamon

Üye
Hımm valla mantıklı gibi geliyor. Gmd nedir zaten güvenilir bir firma değil telefon hiç değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

Üye
Ama 625 te 512 mb ram var sanırım bu bazı kısıtlamalara yol açıyor haberin olsun

Amatör bir çalışma olmuş. Android telefondan ekran görüntüsü araklamışlar resmen)

Görsel büyük olasılık ile sahte.

Sistem simgeleri çok farklı,
Mağaza arayüzü son sızan sürümden çok farklı.

Mağaza görüntüsünde sağ üst köşeden google play oturumu ele veriyor sahte olduğunu.

aka55

Üye
Benim tahminim sadece 2015 sonu veya 2016 başı gibi.

wpfurkan

Üye
Ms yazın gelecek diyor yani ağustos civarı gelir.

dakamon

Üye
Ya şu pelikan imagine diye bir şey vardı. Kamera modulunde birçok lensin olduğu bir sistem di hani. Hatırlayan varmı. Microsoft tan çıkmadı ama başka bir firma yapacakmış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortana adnroide portlandı

arkadaşlar ben 8.1 dönüş yapacam telefon bağlıyorum lumıa sofware çalıştırıyorum ama w10 görüyor sadece neden acaba eski sürümleri nerden bulacam nasıl yapacam bilmiyorum açıklayıcı bir eski sisteme nasıl bönülecegi ile ilgili bir konu varmı sizce

bizden önce android sistemlere verirlerse şaşırmam oda olabilir

mp2934

Üye
arkadaşlar denizli de lumia 1520 bulamıyorum deli olacam en az yüz yere sordum parayı biriktirdim kursağımda kaldı internetten sıfır 1400 civarında bildiğiniz güvenilir bir yer var mı bir de ziraatın kırmızı banka kartı netten alışverişte kullanılabiliyor mu? Yardım ederseniz çok iyi olur

arkadaşlar telefonu pc bağlıyorum resim videoları kopyalamak için tahmini hesap hesaplanıyor diyor pc kilitliyor almam gereken resim videolarım var ama yedek alamıyorum onedrive atmak istiyorum ordada hata var kararlı surum gelsin artık yoksa bu surum adama kafayı yedirir demedi demeyin

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.telefonum 820 ve bilgisayardan sıfırlamak istiyorum hangi programı kullanmam gerek.denim yuklu tekrar denimi yukleyecem ama şimdiden teşekkürler

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.telefonum 820 ve bilgisayardan sıfırlamak istiyorum hangi programı kullanmam gerek.denim yuklu tekrar denimi yukleyecem ama şimdiden teşekkürler
lumia software recovery ile yükleyebilirsiniz.
pcnin harddiskinde ve ya kablonuzda bi sıkıntı olabilir mi?

nsu dene bence telefonu görüyor ama yedek alamadığım için sıfırlayamıyorum

afwerker

Üye
Haber yok sızıntı yok. yine bekleyiş dönemleri başladı.