Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

yeni wp10 ayarlar menüsü çok karışık ve gıcık edici eskiye göre alışamadım ama alışmak biraz daha zamanımı alacak galiba

braayn

Üye
Telefondan sim karta simden değil biliyorsun kayıtlar hotmail adresimize kayıt oluyor ama sim boş kalıyor
evet yanlış yazdım hotmaildeki noları sime veye simdekilerini hotmaile taşıma işlemlerini Wp 10 finalde yapacağız diye biliyorum.bu bile büyük bir eksiklikmiş mesela

Beyler format atınca batarya sorunu düzeliyor mu? Ona göre format atacağım. Eğer düzelmiyorsa 8.1 e geri yükleyeceğim

orian

Üye
valla ben beğendim. Bu denemenin denenesi yeni rehber ve mesajlarda alfa beta yazıyor yani aşama olayı. Bu Ms'nin bize "bana yardımcı ol" mantığı aynısını iPhone'da yapıyor beta1-2-3-4 ama aradaki fark ne? iPhone'da pek az kullanıcı deneme sürümünü kullanıyor. Bizde "HEPİMİZ" Bol bol geri bildirim gönderelim arkadaşlar. Olayımız o

YkPkY

Üye

Hackerler çoktaaan içini deşmiştir bile

Arkadaşlar bu gdr2'yi hala indirme imkanımız var mı?

2 gün dayanabildim ama istemedende olsa 8.1 geri dönüyorum. mevcut sorunları ile işim çok aksadı ayrıca batarya durumu berbat hem şarj olmuyor hemde hemen bitiyor, umarım en kısa zamanda düzeltilmiş olarak geri gelir tekrar yüklerim.

Akşam haberlerde gördüm iki üç kanalda siriden bahsetti Yelda uğurlu seslendirmiş kadının şu sözleri dikkatimi çekti bundan üç yıl önce seslendirdim dedi ama bu firma için değil dedi ama seslendirdiği firma satmış Apple da siri yapmış bu sesi yine başka firma kullanıcakmış acaba cortana da aynı sesi kullanırmı yoksa merak ettim

zbahadir

Üye

Sanmam zira aksanı biraz Ivana Sert'e benziyor. MS daha kaliteli çeviriler yapıyor. Cortana içinde daha kaliteli bir ses paketi kullanacaktır.

Arada Siri kullanıyorum ama şahsen ben beğendim.

alaca61

Üye
Arkadaşlar mağazaya bağlanamıyorum güncelleme yapamıyorum sizde de varmı bu sorun hata veriyor

Lumia 930 a gdr2 yükleme imkanımız varmı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanmam zira aksanı biraz Ivana Sert'e benziyor. MS daha kaliteli çeviriler yapıyor. Cortana içinde daha kaliteli bir ses paketi kullanacaktır.
Kadını çevirileri yaparken özellikle uyarmışlar, insan oluyorsun, daha robotik konuş diye.
Başka bir firma değil, Apple ama kadın Apple için bu işi yaptığını bilmiyordu. Zaten Türkçe Siri yayınlandıktan sonra da arkadaşları söylemiş senin sesine ne kadar benziyor diye. Kadın dinledikten sonra öğrenmiş siriyi kendisinin seslendirdiğini. Bu arada aldığı ücreti açıklamaması için de özel bir sözleşme imzalatmışlar.

Tepkiler: zbahadir

efeler12

Üye
8.1'e döndükten sonra ayarlarda şöyle bir kısımla karşılaştım tıklayınca geri atıyor hemen ayarlara
Tarihi çok ileri alırsanız bi 300-400 yıl onun üstüne basıp silebilirsiniz nokia uygulamalarını silmek için böyle bir yöntem vardı