dilmenibrahim
Üye
Telefondan sim karta simden değil biliyorsun kayıtlar hotmail adresimize kayıt oluyor ama sim boş kalıyorsanırım sim karttaki noları wp 10da aktarabileceğiz .
evet yanlış yazdım hotmaildeki noları sime veye simdekilerini hotmaile taşıma işlemlerini Wp 10 finalde yapacağız diye biliyorum.bu bile büyük bir eksiklikmiş meselaTelefondan sim karta simden değil biliyorsun kayıtlar hotmail adresimize kayıt oluyor ama sim boş kalıyor
Sistem dosyalarına erişebilme yolu bulunmuş.
Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yöntemi denemek isteyen arkadaşlar aman dikkat, yanlış bir işlem yapmayın.
Akşam haberlerde gördüm iki üç kanalda siriden bahsetti Yelda uğurlu seslendirmiş kadının şu sözleri dikkatimi çekti bundan üç yıl önce seslendirdim dedi ama bu firma için değil dedi ama seslendirdiği firma satmış Apple da siri yapmış bu sesi yine başka firma kullanıcakmış acaba cortana da aynı sesi kullanırmı yoksa merak ettim
Evet var ancak telefon modelini belirt bazı modellere direk W 10 yükleniyor.Arkadaşlar bu gdr2'yi hala indirme imkanımız var mı?
EvetLumia 930 a gdr2 yükleme imkanımız varmı
Kadını çevirileri yaparken özellikle uyarmışlar, insan oluyorsun, daha robotik konuş diye.Sanmam zira aksanı biraz Ivana Sert'e benziyor. MS daha kaliteli çeviriler yapıyor. Cortana içinde daha kaliteli bir ses paketi kullanacaktır.
Başka bir firma değil, Apple ama kadın Apple için bu işi yaptığını bilmiyordu. Zaten Türkçe Siri yayınlandıktan sonra da arkadaşları söylemiş senin sesine ne kadar benziyor diye. Kadın dinledikten sonra öğrenmiş siriyi kendisinin seslendirdiğini. Bu arada aldığı ücreti açıklamaması için de özel bir sözleşme imzalatmışlar.Akşam haberlerde gördüm iki üç kanalda siriden bahsetti Yelda uğurlu seslendirmiş kadının şu sözleri dikkatimi çekti bundan üç yıl önce seslendirdim dedi ama bu firma için değil dedi ama seslendirdiği firma satmış Apple da siri yapmış bu sesi yine başka firma kullanıcakmış acaba cortana da aynı sesi kullanırmı yoksa merak ettim
Windows insider de fast ı seçiyorum tel reset atıyor sonra güncellemelere bakıyorum güncel diyor
Evet mağazada bir sıkıntı varArkadaşlar mağazaya bağlanamıyorum güncelleme yapamıyorum sizde de varmı bu sorun hata veriyor
Tarihi çok ileri alırsanız bi 300-400 yıl onun üstüne basıp silebilirsiniz nokia uygulamalarını silmek için böyle bir yöntem vardı8.1'e döndükten sonra ayarlarda şöyle bir kısımla karşılaştım tıklayınca geri atıyor hemen ayarlara
Windows insider de fast ı seçiyorum tel reset atıyor sonra güncellemelere bakıyorum güncel diyor
ınsider fast configuration Update diye bir güncelleme geldi yaptım fakat değişiklik yokReset atınca bekliyorsun o kendisi güncelleme var diye bildirim yapacak o zaman güncelleyebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?