alaca61
Üye
bu güzel ben kendim içinde düşününce sır yok öyle ama bazı insanlar güvenlik istiyorHala kilit ekranını aşmanın yolu yok
bu güzel ben kendim içinde düşününce sır yok öyle ama bazı insanlar güvenlik istiyor
ve 8.1'i tekrar kullanmaya başlayınca wp'ye tekrar aşık oldum diyebilirimben 8.1'e geri döndüm, çok sabrettim ama sistem düzgün çalışmıyor. yeni build geldiğinde tekrar denerim
şuan mevcut hatalar düzeltilmez ise Wp 10 Tp 2.yapıdan wp 8.1'e geçmek isteyen çok olacaktır.Wp 10 'da tasarım konusunda MS benden puan kaybetti . En son gelen 640 serisininde tasarımı hiç hoş değil ne olacak bu tasarım sorunu
şu sim karta numaralarımı aktaramıyorum iyiden iyiye başka tarafa kayacam sene sonunu bekliyorumşuan mevcut hatalar düzeltilmez ise Wp 10 Tp 2.yapıdan wp 8.1'e geçmek isteyen çok olacaktır.Wp 10 'da tasarım konusunda MS benden puan kaybetti . En son gelen 640 serisininde tasarımı hiç hoş değil ne olacak bu tasarım sorunu
sanırım sim karttaki noları wp 10da aktarabileceğiz .şu sim karta numaralarımı aktaramıyorum iyiden iyiye başka tarafa kayacam sene sonunu bekliyorum
Tasarım güzel de daha hantal ni sistem. Hala geliştiriliyorşuan mevcut hatalar düzeltilmez ise Wp 10 Tp 2.yapıdan wp 8.1'e geçmek isteyen çok olacaktır.Wp 10 'da tasarım konusunda MS benden puan kaybetti . En son gelen 640 serisininde tasarımı hiç hoş değil ne olacak bu tasarım sorunu
Son çıkan modellerin tasarımları bence de güzel değil ama sistem ara yüzü için henüz erkenşuan mevcut hatalar düzeltilmez ise Wp 10 Tp 2.yapıdan wp 8.1'e geçmek isteyen çok olacaktır.Wp 10 'da tasarım konusunda MS benden puan kaybetti . En son gelen 640 serisininde tasarımı hiç hoş değil ne olacak bu tasarım sorunu
Son çıkan modellerin tasarımları bence de güzel değil ama sistem ara yüzü için henüz erken
güzel paylaaşım tebriklerSistem dosyalarına erişebilme yolu bulunmuş.
Ses kaydedici uygulamasını açın ve kısa bir ses kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyanın üzerine basılı tutarak dosya konumunu aç deyin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelen dosya yöneticisinde sağ üst köşedeki önceki dizine git tuşuna 5 kere basıldığında ana sistem klasörüne erişilmekte.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yöntemi denemek isteyen arkadaşlar aman dikkat, yanlış bir işlem yapmayın.
ben güncellemeleri alabiliyorum.sıkıntı yok L1020Mağazadan güncelleme bile yapamıyorsun arkadaş kaç tane güncelleme birikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?