Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

alaca61

Üye
Bugün de bir gelişme yok

braayn

Üye
Builde 15 gün mü kaldı ?

emz

Üye
bu güzel ben kendim içinde düşününce sır yok öyle ama bazı insanlar güvenlik istiyor

Ekranı açmadığı sürece kimsenin gizlisi hala dışarıya çıkamaz. Ayrıca bu sisteme girme açığı bile olsa ben tahminimce dosya yöneticisine oynama izni verilmemiştir diye tahmin ediyorum. Bir sınır vardır. Görür ama elleyemezsin falan. Birşeyler ayarlarlar tekrar zaten

ben 8.1'e geri döndüm, çok sabrettim ama sistem düzgün çalışmıyor. yeni build geldiğinde tekrar denerim
ben 8.1'e geri döndüm, çok sabrettim ama sistem düzgün çalışmıyor. yeni build geldiğinde tekrar denerim
ve 8.1'i tekrar kullanmaya başlayınca wp'ye tekrar aşık oldum diyebilirim

braayn

Üye
şuan mevcut hatalar düzeltilmez ise Wp 10 Tp 2.yapıdan wp 8.1'e geçmek isteyen çok olacaktır.Wp 10 'da tasarım konusunda MS benden puan kaybetti . En son gelen 640 serisininde tasarımı hiç hoş değil ne olacak bu tasarım sorunu

Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
Bende aksine çok beğendim

og1907

Üye

Arkadaşım Wp 10 sanki kararlı sürümü yayınlamış gibi eleştiri yapıyorsunuz bu sürüm beta bile değil adamlar zaten uyarmış herkes yüklemesin diye bence biraz daha sabır edin derim.

şu sim karta numaralarımı aktaramıyorum iyiden iyiye başka tarafa kayacam sene sonunu bekliyorum

Mağazadan güncelleme bile yapamıyorsun arkadaş kaç tane güncelleme birikti

Tasarım güzel de daha hantal ni sistem. Hala geliştiriliyor

şu an aklıma geldi sorayım dedim; w10 yükleyenler! iletim raporları hala mesaj olarak mı geliyor?
hep okuyucu durumda takip ettim gelişmeleri ancak yazıldıysa da gözümden kaçmış olma olasılığı yüksek.

SLH.55

Üye
Microsoft bence mobil yazılım ekibini artırmalı, ne bilim daha çok çalışmalılar.Kullanıcılar olarak ms gibi bir şirketten mobil olarak çok şey bekliyoruz.Bence isteseler kısa bir sürede hallederler.Ama adamlar bambaşka yol izliyorlar.

zbahadir

Üye
Görsellik üzerine iyidir kötüdür demek için çok erken zira final sürüme kadar çok değişim geçirecektir. Önemli olan uygulamaların kullanılabilirliği ve sistemin işlevselliğidir.

meg1ddo

Üye
explorer da gelişme var, bazı mobil haber sitelerinde eskiden kaydırarak manşet değiştiremiyordum illaki yanındaki ok işaretine tıklamak gerekiyordu şimdi kaydırarak değiştirebiliyorum, aynı şekilde spartanda da öyle.

Tepkiler: orian
Son çıkan modellerin tasarımları bence de güzel değil ama sistem ara yüzü için henüz erken

braayn

Üye
Son çıkan modellerin tasarımları bence de güzel değil ama sistem ara yüzü için henüz erken

evet sistem arayüzü için henüz erken olabilir ama MS tasarım konusunda bence çok başarılı değil bu şahsi fikrim finalde de göreceğiz umarım yanılırım...

Tepkiler: zbahadir
8.1'e döndükten sonra ayarlarda şöyle bir kısımla karşılaştım tıklayınca geri atıyor hemen ayarlara

güzel paylaaşım tebrikler inşallah kapatmazlar
Mağazadan güncelleme bile yapamıyorsun arkadaş kaç tane güncelleme birikti
ben güncellemeleri alabiliyorum.sıkıntı yok L1020