Aytaç-01
Üye
bekle bekle ben yarım saatten fazla bekledim sonra soft format denedim takıldı sandım yine çarklar çıktı yine yarım saat sonra ilerlemeye başladıÇarklar kaç dk sürüyor 20 dk dır çarklardaym ufak bi ilerleme var sadece?
tamamdır hızlandı
TeşekkürlerLumia Software Recovery Tools
Geri dönüş ne ile yapılıyordu bişi toolduda
Bu arada 2 saatte %80 şarj gitti
Sim kart pin kodu açıksa yapar. Başka bir cihazda kapatmayı deneyin. Olmazsa sim kartı çıkartıp cihazı sıfırlayın.arkadaşlar telefon açılmıyor sim kart takılıyken donuyor cihaz simi çıkartınca açılıyor bunu nasl duzelte bilirim lumia 920 cihaz
Bunları ve beğenmediğin yerleri nasıl olmasını istediğini de ekleyerek geri bildirimde bulundun mu? Dil bilmeniz gerekmiyor. Türkçe olarak da Geri bildirim yapabilirsiniz.arkadaşlar gerçekten günlük kullanımda sıkıntı yaratır. gereksiz kasmalara hatta genel olarak kasmalara alışık değiliz biz. cihaz durduk yere kasıyor misal kilit ekranını açıyorum karolar gecikmeli donarak geliyor.(tabi sürekli değil) ayrıca şu uygulamaları teker teker kapatma olayı çıldırtıyor insanı. iki eleştirim daha olacak arama efektleri berbat o ne öyle resim yukarıda kalmış ortada kocaman boşluk bir de kilit ekranı açılışı... facia resmen ya. eskiden sekerek oturuyordu ne bileyim kaldırırken arkada karolar silik silik görünmeye başlıyordu şimdi kaldır bırak küt diye oturuyor kaldırıyorsun küt diye kalkıyor. özetlemek gerekirse 8.1 update 2 ye geçmek benim için mercedesten inip tofaşa binmek gibi oldu.
Developer Preview Windows Phone 8.1 için. Windows 10 Mobile Preview sürümüne Windows Insiders Programı ile devam edilecek.Developer Preview ne zaman çıkar acep?
tabi ki bulundum. ayrıca yanlış yazmışım update 2 den windows 10a geçmek olacaktı.Sim kart pin kodu açıksa yapar. Başka bir cihazda kapatmayı deneyin. Olmazsa sim kartı çıkartıp cihazı sıfırlayın.
Bunları ve beğenmediğin yerleri nasıl olmasını istediğini de ekleyerek geri bildirimde bulundun mu? Dil bilmeniz gerekmiyor. Türkçe olarak da Geri bildirim yapabilirsiniz.
Developer Preview Windows Phone 8.1 için. Windows 10 Mobile Preview sürümüne Windows Insiders Programı ile devam edilecek.
Sonraki sürüme kaldı. Akıllı arama ise bazısında var bazısında yok anlamadım. Kaç gündür bağlantıyı veriyorum okumadan yüklemeyin diye:Pcden yapılıyormuş telden yapılmıyor kaldım ben wp10 da
Rica ederim
Hani sime kayıt ve alfa asyısal tuş takımı geleçekti
klavye idare eder se, o yanlışlıkla kenardaki boşluklara tıklayınca klavye kapanıyor. O çok kötüya şu klavyeyi buyutmenin Bi yolu yok mu hep orta boy mu kalacak 1520 de 4.5 inç cihazlar için ypılmış klayv sanki
fast o seçenek. fast dağıtıldı.@papakudioflu Önemli bi soru var, ben güncellemeyi slow yada fast ta yaptığımı nasıl anlayacağım? bi sürüm numarası felan var mı? Çünkü güncellemeyi yaparken bana seçenek sunmadı. Sadece bir seçenek vardı bende o seçeneğin slow yada fast olduğunu hatırlamıyorum.
klavye idare eder se, o yanlışlıkla kenardaki boşluklara tıklayınca klavye kapanıyor. O çok kötü
tek seçeenek varı o da fastti@papakudioflu Önemli bi soru var, ben güncellemeyi slow yada fast ta yaptığımı nasıl anlayacağım? bi sürüm numarası felan var mı? Çünkü güncellemeyi yaparken bana seçenek sunmadı. Sadece bir seçenek vardı bende o seçeneğin slow yada fast olduğunu hatırlamıyorum.
klavye idare eder se, o yanlışlıkla kenardaki boşluklara tıklayınca klavye kapanıyor. O çok kötü
Sadece orda değil yatay modda çalışan herhangi bir uygulama ya da oyunda da aynı şey oluyorUlan
Kamera uygulamasını açınca uygulamalar arası geçi kısmı yatay oluyor ve aşağı kaydırma çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şarjı dolsun lsrt ile sıfırlayıp tekrar w10 kuracağım. ufak kasmalar yaşıyor musun hala büyük mü değişiklik oldu stabillikte?taş gibi oldu hard resetten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?