Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir kaç sayfa önce detaylıca açıkladım. Sim pin girişi mutlaka kapalı olsun. Eğer Sim pin kilidi açık olarak güncelleme yaptıysanız başka bir cihazda sim kart pin kilidini açıp cihazınızda öyle takın ve telefonu yeniden başlatın.

skynet

Üye
Bu uygulamalar ekranında kala kaldım çok bekletiyor mu bu ekran ?

Çarklar kaç dk sürüyor 20 dk dır çarklardaym ufak bi ilerleme var sadece?

tamamdır hızlandı

dediğin gibi yaptım pin kodunu kaldırdım fakat bu sefer hiç görmüyor sim kartı

arkadaşlar gerçekten günlük kullanımda sıkıntı yaratır. gereksiz kasmalara hatta genel olarak kasmalara alışık değiliz biz. cihaz durduk yere kasıyor misal kilit ekranını açıyorum karolar gecikmeli donarak geliyor.(tabi sürekli değil) ayrıca şu uygulamaları teker teker kapatma olayı çıldırtıyor insanı. iki eleştirim daha olacak arama efektleri berbat o ne öyle resim yukarıda kalmış ortada kocaman boşluk bir de kilit ekranı açılışı... facia resmen ya. eskiden sekerek oturuyordu ne bileyim kaldırırken arkada karolar silik silik görünmeye başlıyordu şimdi kaldır bırak küt diye oturuyor kaldırıyorsun küt diye kalkıyor. özetlemek gerekirse 8.1 update 2 ye geçmek benim için mercedesten inip tofaşa binmek gibi oldu.

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Sim pin girerken telefon donuyor sim kullanamadım
Geri tuşuna basınca telefon donuyor
Müzik çalarken telefonda gezince donma yaşanıyor

Sizde varmı bu sorunlar akşam geri dönüş yapcam 8.1 e

herşey tamam.reset atıyorum şu an.küfür etmeyin ama bi sorum olacak.bu sorunlar için düzeltme güncellemesi ne zaman gelir sizce?
Sim pin girerken telefon donuyor sim kullanamadım
Geri tuşuna basınca telefon donuyor
Müzik çalarken telefonda gezince donma yaşanıyor

Sizde varmı bu sorunlar akşam geri dönüş yapcam 8.1 e
müzikçaları hiç açamadım ben

telefon açıldı pin kodunu iptal etmek gerekiyor muş ama bu nedir arkadaş telefon hantal kullanılmaz boyle bu şekilde sıkıntı yaratır

Developer Preview ne zaman çıkar acep?

Tepkiler: BomberMAn_01
pc ler için Windows 10 kullanıyorum ve neredeyse hiç sorun yok takır takır çalışıyor. aynı özeni telefon için de göstersinler artık