bsavr
Üye
bende kurdum lumia 920 var.Sanırım 820 de almıştır.Bilmiyorum ama galiba Lumia 730,830,930 ve 1520 serisi aldı.
Tekrar indirmek için telefona soft resen at.Beyler bugün haberim oldu güncellemeyi şimdi tarattım indirdi ama yükleniyor da dolarken indiirldi ama açılamıyor ve bir hata kodu gösteriyor ne yapabilirim
Olabilir demekki model seçmemişler. Dün akşamki Server hatası nedeniyle bazı modellerde Windows 10 Preview için GDR2 şartı getirdiler.bende kurdum lumia 920 var.Sanırım 820 de almıştır.
925 te aldıbende kurdum lumia 920 var.Sanırım 820 de almıştır.
Forumun arama özelliğini kullanabilirsiniz. Telefona değil bilgisayara kurmanız gerekiyor. Forumda anlatımı var.Lumia Software Recovery Tools mağazada böyle bir uygulama yok link verebilir misiniz rica etsem
telefonlara göre farklı sorunlar var sanırım bende whatsapp çok akıcı mesaj ve resimler anında gidiyor ama cameradan çekerek göndermek istediğimde kamera çöküyor ekran yemyeşil oluyor.Lumia 1520 Sıfırlanınca Çözülen Sorunlar
- Pin kodu hatası
- Mobil veri kapatıp açma
- Uçuş modu hatası
- 2g 3g geçişleri
- Uygulamalarda yavaş açılma
- Çocuk odasında takılı kalma
Devam eden Sorunlar
Bu sorunlar içinde Ekranımı yansıt çözümünü buldum. Kısa zaman içinde paylaşılacaklar listesinde.
- VPN yok
- Mesajlarda taslakların gözükmemesi
- Albümlerin Resimleri göstermesinde sorun var
- Whatsapp yada Outlook Messenger benzeri programlardan fotoğraf gönderilememesi
- Yeni kutucuk 2x4 Sisteminin çalışması
- Ayarlarda arkaplan renginin değişmesi Siyahtan beyaza geçiyor (siyah seçili Oldugu halde)
- Tarayıcı Resim indirirken kapanıyor.
- Ayarlardan feedback'e girdiğimizde çalışmaması
- Cihaz Merkezinin çalışmaması
- Göz atma çalışıyor ama ayarlarına girilmiyor
- hareket verisi çalışmıyor
- Hey Cortana çalışmıyor
- Office Olmaması
- Yeni Outlook uygulamasının kendi kendine mail yazarken atması
- Geç tepki vermesi
- SD kart düzeltme yapamaması
- Facebook Entegrasyonunun yeni rehberle çalışmaması
- Arama ve sms Filtrelemenin Çalışmaması
- Ekranımı yansıt çalışmıyor(çözümü bulundu)
@Sensation @bulutsuzgece
uygulamalara göre değişiyor sanırımbazı uygulamalar hiç açılmamış gibi yeniden açılıyor bazılarıda kaldığı yerden devam ediyor.Arkadaşlar bi uygulamayı arka plana attığımızda ve belli bir süre sonra uygulamaya tekrar döndüğümüzde surduruluyor yazısı geliyor mu ve uygulama kaldığı yerden mi devam ediyor yoksa tekrar baştan mı yükleniyor? Windows 10 da nasıl?
pini girmeden ayarardan s,im kart pini kaldırın yada başka bir cihaza takıp pini kaldırıp tekrar takın. bende düzeldi.arkadaşlar telefon açılmıyor sim kart takılıyken donuyor cihaz simi çıkartınca açılıyor bunu nasl duzelte bilirim lumia 920 cihaz
pini girmeden ayarardan s,im kart pini kaldırın yada başka bir cihaza takıp pini kaldırıp tekrar takın. bende düzeldi.benim ki pini girince kilitliyo cihazı
sabredin benimki 3-4 saatte baya bir toparladı kendini.ayarlar falan daha güzel oldu gibi ama ölümüne kasıyor telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?