Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Bu arada hücresel veri kapalı olarak kurdum ve şuan ayarlarda kapalı olarak görünüyor ama veri simgesinde ok işareti çıkıp duruyor. Şimdi bu mobil veri açık anlamına mı geliyor ?

Akşam eve gidince hemen yükleyeceğim hazırda bekliyor wifi ağına girmeniz gerekiyor diyor şimdi yuklenince direk w10 mu yüklenecek yoksa update 2 de mi yüklenecek

skynet

Üye
Bu arada kurulumdan sonra lumia cyan sürümüne hoş geldiniz dedi

Deneme sürümü sıkıntılı bir süreç yükleyen arkadaşlar katlanacaksınız artık

PureFood

Üye
Ben bu gece 8.1e donucem yapamam böyle

skynet

Üye
Nazar değmesin ama şuan gayet akıcı arayüz ve bir sıkıntı görmedim
Sadece tile güncellenmiyor gördüğüm kadarıyla

SLH.55

Üye
Akşam eve gidince hemen yükleyeceğim hazırda bekliyor wifi ağına girmeniz gerekiyor diyor şimdi yuklenince direk w10 mu yüklenecek yoksa update 2 de mi yüklenecek
bazı arkadaşlarda direk w10 kurulmuş yorumlara bakılırsa, bana ilk update 2 geldi onu kurdum.Zaten indirme hızından anlaşılır Gdr2 mi w10'mu iniyor diye.Sanırım tüm modellere verilmedi update 2.

Tepkiler: kayahan35
Ben bu gece 8.1e donucem yapamam böyle
benim kurulumun üzerinden 3 saat kadar geçti az önce bir uygulamaya girdim ilk kurduğum ana göre baya bir rajat giriş çıkış oldu pek parmaklamıyorum teli bıraktım kendi kendine rahat rahat dinlensin biraz akşam kurcalarım bol miktarda bakarım duruma.

Son düzenleme:
Tepkiler: PureFood

sinan430

Üye
Bu arada hücresel veri kapalı olarak kurdum ve şuan ayarlarda kapalı olarak görünüyor ama veri simgesinde ok işareti çıkıp duruyor. Şimdi bu mobil veri açık anlamına mı geliyor ?
wifiyi kapat mobil verinin açık olduğunu görüceksin

PureFood

Üye
Kasmıyor sıkıntı yok, tileler guncellemiyor ve mesajlarda iletilmedi diyor ama iletiliyor

1320ye kurdum şebeke çalışmıyor. 1020de gdr2 de kaldı.

1020 gdr2 de kalıyor evet. fast i seçip yüklememe rağmen gdr2 de kaldı ve bu halde telefon güncel diyor.

alaca61

Üye
Gdr2yi nasıl yuklerim wp10 çok tkılıyo yarısıda ingilizçe