kamil5028347
Üye
bende çizgi yok sürükleyince bişi çıkıyormu altından?Bir de arama yaparken ve ya arama geldiğinde orta da bir kısım saydam kalıyor arka plan gözüküyor. bu ne biçim hatadır ya
bende çizgi var süreklenebiliyor
hala güncellemeyi bulamadıysanız sanırım birşeleri eksik yapmışsınızdır yada atlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, tekrar baştan almakta fayda var bence.Güncellemeyi bulamayan telefonlar için çözüm üretmediler galiba bu sürümü deneyemeyeceğim anlaşılan
aşağı indirip çıkarta biliyorsun bi atraksiyon yok yanibende çizgi yok sürükleyince bişi çıkıyormu altından?
bende çizgi yok sürükleyince bişi çıkıyormu altından?
hala güncellemeyi bulamadıysanız sanırım birşeleri eksik yapmışsınızdır yada atlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, tekrar baştan almakta fayda var bence.
şekil olsun diye koymamışlardır yada bazılarına koyup bazılarına koymayalım millet kafayı yesin diyen bir psikopat varmı ms de belki. bence birz indirip kaldırın belki bişi çıkar altından.aşağı indirip çıkarta biliyorsun bi atraksiyon yok yani
bu kötü işte. soft reset falan denediniz mi?live tıle güncellemesi olmuyor. whatsapp hava durumu haberler uygulaması falan hiç birinde olmuyor.
O tuşlarda akıllı arama var mı? 720'de yokmuş.bende çizgi yok sürükleyince bişi çıkıyormu altından?
hala güncellemeyi bulamadıysanız sanırım birşeleri eksik yapmışsınızdır yada atlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, tekrar baştan almakta fayda var bence.
şimdi cihazı sıfırlayacağım bakalım mobil veri uçuş modundan başka şeyler düzelecek mibu kötü işte. soft reset falan denediniz mi?
şekil olsun diye koymamışlardır yada bazılarına koyup bazılarına koymayalım millet kafayı yesin diyen bir psikopat varmı ms de belki. bence birz indirip kaldırın belki bişi çıkar altından.aşağı indirip çıkarta biliyorsun bi atraksiyon yok yani
ayarlardan telefon güncelleştirmesine bakın bende direk yüklüyor buldum dedğiniz işlemden sonra belki şuan yüklüyordur bile bir kontrol edin.Eksik yaptığımı sanmıyorum gdr2 kuruldu ilk başta sonra insider yeniden başlattı telefonu ama güncellemeyi bulmadı
şekil olsun diye koymamışlardır yada bazılarına koyup bazılarına koymayalım millet kafayı yesin diyen bir psikopat varmı ms de belki. bence birz indirip kaldırın belki bişi çıkar altından.
ayarlardan telefon güncelleştirmesine bakın bende direk yüklüyor buldum dedğiniz işlemden sonra belki şuan yüklüyordur bile bir kontrol edin.
Son denetleme 16 dakika önce maalesef bulmuyor geceden beri denetliyorum ama yok
insiderda fast yerine slow yüklemeyi seçmiş olma ihtimaliniz varmı?Son denetleme 16 dakika önce maalesef bulmuyor geceden beri denetliyorum ama yok
Bende de bulmuyordu 3-4 kez ust uste denetledim buldu
insiderda fast yerine slow yüklemeyi seçmiş olma ihtimaliniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?