emz
Üye
hepsini denedim ilk başta sadece geç açıldılar kullanımda bir sıkıntı yok kuralı 3 saat oldu şimdi hepsini yeniden açıp deniyorum sizin için mesajı editlerin.uygulamalarda herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı peki? günlük sık kullanılan uygulamalarda? whatsapp, facebook, Messenger ve hatta özellikle müzik uygulamasında sorun falan var mı dener misiniz? Xbox music kullanıyorum sorun yaşamak istemem durduk yere
mix radioda sıkıntı görmedim. Diğer uygulamalarda çalışıyor. ama live tıle güncelleme yapmıyor bazernuygulamalarda herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı peki? günlük sık kullanılan uygulamalarda? whatsapp, facebook, Messenger ve hatta özellikle müzik uygulamasında sorun falan var mı dener misiniz? Xbox music kullanıyorum sorun yaşamak istemem durduk yere
Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?nedir peki seni en çok rahatsız eden? ona göre biz de kurmayalım
spartanda nasıl bir sıkıntı gördünüz ben explorera göre daha hızlı buldum. atma falan da yapmadı.Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?
Atama değilde. Resmen tasarım özürlü. Ayrıca takılmalar mevcutspartanda nasıl bir sıkıntı gördünüz ben explorera göre daha hızlı buldum. atma falan da yapmadı.
bu sürümde en sorunsuz gelen o oldu benceAtama değilde. Resmen tasarım özürlü. Ayrıca takılmalar mevcut
Adam zaten Android fanı. Devamlı windows phone'a bir sitemi var. O taktığın google glass'a 3 senedir uğraşıyolar, daha insan yüzüne çıkaramadılar. Arkadaşım bu technical preview. Yani developer'lar bile kurmak zorunda değil. Açıklamada yazıyordu zaten, aşırı fanatikler kursun gibisinden şeyler. Sen final sürümü yüklersen, karşılığını o zaman fazlasıyla alırsın.Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?
spartanda nasıl bir sıkıntı gördünüz ben explorera göre daha hızlı buldum. atma falan da yapmadı.
bi yerde o da haklıAdam zaten Android fanı. Devamlı windows phone'a bir sitemi var. O taktığın google glass'a 3 senedir uğraşıyolar, daha insan yüzüne çıkaramadılar. Arkadaşım bu technical preview. Yani developer'lar bile kurmak zorunda değil. Açıklamada yazıyordu zaten, aşırı fanatikler kursun gibisinden şeyler. Sen final sürümü yüklersen, karşılığını o zaman fazlasıyla alırsın.
gidebilirsin uzun sürüyorbu çarklar kaç dakika sürüyor.ona göre tuvalete gidecem
Bende tuş takımı yazıyor. Türkçe olan.Şimdi gördüğüm bir fark var. Tuş takımı modelden modele değişiklik göstermiş. Kimde hangisinden var?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok yok Türkçe görüntüsünü bulamadım da ondan koydum. Fark tuş takımı üzerindeki 2 çizgi var ya aşağı doğru sürüklenebilen. Birinde var birinde yok.bi de şöyle bir açıklama yapsınlar biz yaptık on numara oldu sorun sıfır. güle güle kullanın. hep bi beceriksizlik aldı başını gidiyor
Bende tuş takımı yazıyor. Türkçe olan.
bende çizgi var süreklenebiliyorYok yok Türkçe görüntüsünü bulamadım da ondan koydum. Fark tuş takımı üzerindeki 2 çizgi var ya aşağı doğru sürüklenebilen. Birinde var birinde yok.
iyide abi bunları söylediler zaten. yüklemeden önce belirlenen listesindeki sorunların aynısını yazmışsınız siz. bende tek pin sorun oldu onuda sizin önerinizle çözdüm ben memnunum gayet. hiç bir vaadedilenden daha fazlası yada azı yok.Sistem yarı Türkçe yarı ingilizce. Sürekli takılmalar var. Hücresel veri hep açık. Dün gece yüklediğimden beri 4 kere soft reset attım. Spartan desen rezalet. Daha da sayayım mı?
630'larda yok, 920'lerde var mesela. Çözünürlüğe dayalı bir durum galiba.Bir de arama yaparken arama geldiğinde orta da bir kısım saydam kalıyor arka plan gözüküyor. bu ne biçim hatadır ya
bende çizgi var süreklenebiliyor
onu bile becerememişler630'larda yok, 920'lerde var mesela. Çözünürlüğe dayalı bir durum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?