ogzhnoTr Üye bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bu sefer gelmek üzere... Loading ısrarla sürüyor... Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım
bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bu sefer gelmek üzere... Loading ısrarla sürüyor... Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım
BLasTeaR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bu sefer gelmek üzere... Loading ısrarla sürüyor... Genişletmek için tıkla ... istahını kaçıracağım ama Loading ben de temin bi 5 dakika kadar sürmüştü ama boş çıktı
bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bu sefer gelmek üzere... Loading ısrarla sürüyor... Genişletmek için tıkla ... istahını kaçıracağım ama Loading ben de temin bi 5 dakika kadar sürmüştü ama boş çıktı
bulutsuzgece Üye ogzhnoTr' Alıntı: Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... Hala duruyor Loading yazısı, telefon şarjı bitene kadar duracak galiba
ogzhnoTr' Alıntı: Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... Hala duruyor Loading yazısı, telefon şarjı bitene kadar duracak galiba
Aytaç-01 Üye Bu,office uygulaması çalışmayacak olayı sıktı canımı sırf onun yüzünden yüklemeyeceğim...
BLasTeaR Üye memojk07' Alıntı: geldi sonunda Genişletmek için tıkla ... hadi iyisin, görürsün bizi de
bulutsuzgece Üye pirenuri' Alıntı: Hala error alıyorum ben ve loading yazısı gelmiyor sadece ...lar geliyor Genişletmek için tıkla ... Bende Loading'de döngüye girdim. Öylece bekliyor Şu yükleme ekranı hayırlısıyla bir gelseydi.
pirenuri' Alıntı: Hala error alıyorum ben ve loading yazısı gelmiyor sadece ...lar geliyor Genişletmek için tıkla ... Bende Loading'de döngüye girdim. Öylece bekliyor Şu yükleme ekranı hayırlısıyla bir gelseydi.
pirenuri Üye bulutsuzgece' Alıntı: Bende Loading'de döngüye girdim. Öylece bekliyor Şu yükleme ekranı hayırlısıyla bir gelseydi. Genişletmek için tıkla ... Loading ile ... arasında fark var mı acaba ?
bulutsuzgece' Alıntı: Bende Loading'de döngüye girdim. Öylece bekliyor Şu yükleme ekranı hayırlısıyla bir gelseydi. Genişletmek için tıkla ... Loading ile ... arasında fark var mı acaba ?
yasirtaha Üye Telefonun üst tarfına elimi vurdum elim de 1. dereceden yanık oluştu çok sıkılamışım telefonu
flutewoddy Üye Sailfish' Alıntı: hadi iyisin, görürsün bizi de Genişletmek için tıkla ... internetim yavaş indirmeside ayrı bela olacak
Sailfish' Alıntı: hadi iyisin, görürsün bizi de Genişletmek için tıkla ... internetim yavaş indirmeside ayrı bela olacak
Aybars1979 Üye pirenuri' Alıntı: Hala error alıyorum ben ve loading yazısı gelmiyor sadece ...lar geliyor Genişletmek için tıkla ... bende artık loading yazısı çıkıyor az da olsa ilerleme var 4. saatin sonunda.
pirenuri' Alıntı: Hala error alıyorum ben ve loading yazısı gelmiyor sadece ...lar geliyor Genişletmek için tıkla ... bende artık loading yazısı çıkıyor az da olsa ilerleme var 4. saatin sonunda.