Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

pirenuri

Üye
Şu anki yavaşlık biraz da arka planda devam eden yüklemelerden kaynaklanıyor.
Güncelleme yüklenir yüklenmez yağ gibi akmasını beklemek yanlış zaten.
Birkaç saat sonra gözlemlemek gerekiyor.
Adamın sesi uykumu getirdi.Ninni gibi geldi

ON9

Üye
Verdim gitti.

Gabe güncelleme için 2-3GB boş alan gerektiğini ve güncellemenin 450 MB civarında olduğunu tekrar vurguladı.

124 kişi kitlendi konuya... Yok mu bilgi yabancı kaynaklardan yükleyen kullanan. Sıkıntıları var mı yok mu

güncelleme başarılı

Tepkiler: Nextman
Gabe güncelleme için 2-3GB boş alan gerektiğini ve güncellemenin 450 MB civarında olduğunu tekrar vurguladı.
güncellemeyi bir vermeyi başarsalar bende keşfedeceğim onuda sündüm resmen ekranın başında güncelleme beklemekten.

Güncelleme bitmek üzere (1520) Merak ettiğiniz bir yer varsa sorun bakayım ss atayım. (adım 3/21) %61

dakamon

Üye
Çok fırın ekmek yemesi lazım bu wp10 un çok sıkıntılı.

Tom'un telefon harbi berbat durumda ya bunu görerek nasıl yüklüycez :/

Açıldığında windows 8.1 güncellemenize hoşgeldiniz dedi. bir tek ayarlar değişti başka bişey göremedim bende.
yeni güncelleme konrtolü yapıyorum galiba bir güncelleme daha geliyor.

zbahadir

Üye
Güncelleme bitmek üzere (1520) Merak ettiğiniz bir yer varsa sorun bakayım ss atayım. (adım 3/21) %61
OneNote çalışıyorsa benim işimi görür. Ofis yokmuş ama uygulama mağazadan yüklenebiliyor mu bakabilir misiniz rica etsen.

Ekran resmi çekilmiyormuş. Hücresel veri açılmıyormuş. İlk izlenimler böyle

afwerker

Üye
Nasıl yüklemeyi başardınız? Bu arada sadece Windows Insider kullanıyoruz değil mi? Preview for developers eskide kaldı.
Windows insider ile denedim seçenek geldi fastı seçtim güncelleme indi ve yüklenen update 2 çıktı Windows 10 değil

alaca61

Üye
L620ye yükleyen carmı