emz Üye bulutsuzgece' Alıntı: Adam resmen acı çekiyor Efkarlandı, bira üstüne bira açıyor... Genişletmek için tıkla ... Abi link neydi? Annemden araklayayım bari biraz
bulutsuzgece' Alıntı: Adam resmen acı çekiyor Efkarlandı, bira üstüne bira açıyor... Genişletmek için tıkla ... Abi link neydi? Annemden araklayayım bari biraz
bulutsuzgece Üye Adamın stresten sakalları uzadı canlı yayında Keş oldu iyice... emz' Alıntı: Abi link neydi? Annemden araklayayım bari biraz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamın stresten sakalları uzadı canlı yayında Keş oldu iyice... emz' Alıntı: Abi link neydi? Annemden araklayayım bari biraz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz Üye hrnblt' Alıntı: O sade Katmer yağ var içinde başka bişey yok Birde patatesli peynirlisini yapıyoruz ki yeme yanında yat Genişletmek için tıkla ... Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca
hrnblt' Alıntı: O sade Katmer yağ var içinde başka bişey yok Birde patatesli peynirlisini yapıyoruz ki yeme yanında yat Genişletmek için tıkla ... Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca
zbahadir Üye Ofis yok mu bu güncellemede yoksa bir şey mi kaçırdım? Ofis yoksa OneNote'da yoktur o zaman bu sistem bana yaramaz. En iyisi şimdilik 8.1 ile devam edeyim .
Ofis yok mu bu güncellemede yoksa bir şey mi kaçırdım? Ofis yoksa OneNote'da yoktur o zaman bu sistem bana yaramaz. En iyisi şimdilik 8.1 ile devam edeyim .
Aybars1979 Üye hrnblt' Alıntı: O sade Katmer yağ var içinde başka bişey yok Birde patatesli peynirlisini yapıyoruz ki yeme yanında yat Genişletmek için tıkla ... yok valla buralarda. denk gelir belki bi gün.
hrnblt' Alıntı: O sade Katmer yağ var içinde başka bişey yok Birde patatesli peynirlisini yapıyoruz ki yeme yanında yat Genişletmek için tıkla ... yok valla buralarda. denk gelir belki bi gün.
Aybars1979 Üye emz' Alıntı: Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca Genişletmek için tıkla ... ee bizde güncelleme bekliyoz. üstelik işten gelir gelmez ben tokum diyip yemeğide kaçırdım. can boğazdan gelirmiş. açlıktan sündüm valla.
emz' Alıntı: Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca Genişletmek için tıkla ... ee bizde güncelleme bekliyoz. üstelik işten gelir gelmez ben tokum diyip yemeğide kaçırdım. can boğazdan gelirmiş. açlıktan sündüm valla.
Rıza Soylu Üye bulutsuzgece' Alıntı: Adam resmen acı çekiyor Efkarlandı, bira üstüne bira açıyor... Genişletmek için tıkla ... Nasıl izleyebiliriz abi?
bulutsuzgece' Alıntı: Adam resmen acı çekiyor Efkarlandı, bira üstüne bira açıyor... Genişletmek için tıkla ... Nasıl izleyebiliriz abi?
ERsin YAvuz Üye Microsoft Corporation' Alıntı: Nasıl izleyebiliriz abi? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft Corporation' Alıntı: Nasıl izleyebiliriz abi? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yasirtaha Üye emz' Alıntı: Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca Genişletmek için tıkla ... Baktık geleceği yok kendimizi yemeğe sardık ne yapalım
emz' Alıntı: Yahu millet şu güncelleme için kıvranırken siz bu kadar rahat bir şekilde yemekten bahsediyorsunuz ya,,,,,,,,,, Beni de acıktırdınız ya gece gece yiyip kilo almayacağım. Sabaha anca Genişletmek için tıkla ... Baktık geleceği yok kendimizi yemeğe sardık ne yapalım
yasirtaha Üye Dexter Morgan' Alıntı: Yükleyebilen yok galiba forumda Genişletmek için tıkla ... Var bi kişi ayarlardan başka fark yok diye yazdı galiba yükledi
Dexter Morgan' Alıntı: Yükleyebilen yok galiba forumda Genişletmek için tıkla ... Var bi kişi ayarlardan başka fark yok diye yazdı galiba yükledi
bulutsuzgece Üye Dexter Morgan' Alıntı: Yükleyebilen yok galiba forumda Genişletmek için tıkla ... Gabe ortalama 2 saat süre istemişti. 23:30-23:40 sularında doluyor süre. Bekleyelim bakalım bi yarım saat daha
Dexter Morgan' Alıntı: Yükleyebilen yok galiba forumda Genişletmek için tıkla ... Gabe ortalama 2 saat süre istemişti. 23:30-23:40 sularında doluyor süre. Bekleyelim bakalım bi yarım saat daha
ERsin YAvuz Üye hrnblt' Alıntı: Var bi kişi ayarlardan başka fark yok diye yazdı galiba yükledi Genişletmek için tıkla ... yok oda isyanlarda
hrnblt' Alıntı: Var bi kişi ayarlardan başka fark yok diye yazdı galiba yükledi Genişletmek için tıkla ... yok oda isyanlarda
Murat Alper Üye Güncelleme konusuna pide muhabbeti girdi ya şurda tom amcanın telefon kendine gelene kadar biraz pide yollayın ya
Güncelleme konusuna pide muhabbeti girdi ya şurda tom amcanın telefon kendine gelene kadar biraz pide yollayın ya
yasirtaha Üye bulutsuzgece' Alıntı: Gabe ortalama 2 saat süre istemişti. 23:30-23:40 sularında doluyor süre. Bekleyelim bakalım bi yarım saat daha Genişletmek için tıkla ... Bende 00:00 a kadar süre verdim.
bulutsuzgece' Alıntı: Gabe ortalama 2 saat süre istemişti. 23:30-23:40 sularında doluyor süre. Bekleyelim bakalım bi yarım saat daha Genişletmek için tıkla ... Bende 00:00 a kadar süre verdim.