ogzhnoTr Üye bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız · Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Update: The provisioning data is still being updated. This should be a 2 minute process and it has been going for 40mins. Debugging. Genişletmek için tıkla ... çevirisi ?
bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız · Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Update: The provisioning data is still being updated. This should be a 2 minute process and it has been going for 40mins. Debugging. Genişletmek için tıkla ... çevirisi ?
BelaMonte Üye bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız · Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Update: The provisioning data is still being updated. This should be a 2 minute process and it has been going for 40mins. Debugging. Genişletmek için tıkla ... yani 40 dakika sonra tekrar mı açılacak serverler?
bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız · Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Update: The provisioning data is still being updated. This should be a 2 minute process and it has been going for 40mins. Debugging. Genişletmek için tıkla ... yani 40 dakika sonra tekrar mı açılacak serverler?
PureFood Üye emz' Alıntı: Şebekeyi 2G yaparsak sorun olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Evet bak doğru dedin hocam
emz' Alıntı: Şebekeyi 2G yaparsak sorun olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Evet bak doğru dedin hocam
KırmızıBeyaz60 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Gabe "herkes 40 dakika bi hava alıp gelsin" dedi. Hadi dağılın Genişletmek için tıkla ... Bizi gönderip kendin yüklüycen dmi
bulutsuzgece' Alıntı: Gabe "herkes 40 dakika bi hava alıp gelsin" dedi. Hadi dağılın Genişletmek için tıkla ... Bizi gönderip kendin yüklüycen dmi
bulutsuzgece Üye yunus-emre-6606' Alıntı: Bizi gönderip kendin yüklüycen dmi Genişletmek için tıkla ...
bulutsuzgece Üye BelaMonte' Alıntı: 40 dakika geri sayım yapıp yeniden güncelleme yapmaya çalışırsak gene çöker server Genişletmek için tıkla ... Kaç kişi yollasak kâr
BelaMonte' Alıntı: 40 dakika geri sayım yapıp yeniden güncelleme yapmaya çalışırsak gene çöker server Genişletmek için tıkla ... Kaç kişi yollasak kâr
Murat Alper Üye Şu an server error hatası alan wp kullanıcıları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
plenken Üye Bu nasıl yenilik Gabe amca. Dumduk söylüyorum. Hemde yüzüne karşı. Office yoksa ben de yokum.
dilmenibrahim Üye BelaMonte' Alıntı: Aaaa annem de lumia 1320 vardı unutmuşum. Telefondan hiç anlamıyor onun telefonuna yükleyeyeyim güncellemeyi, eğer hata yoksa kendi 1520 me yüklerim. Güzel fikir demi Genişletmek için tıkla ... Sende alemsin
BelaMonte' Alıntı: Aaaa annem de lumia 1320 vardı unutmuşum. Telefondan hiç anlamıyor onun telefonuna yükleyeyeyim güncellemeyi, eğer hata yoksa kendi 1520 me yüklerim. Güzel fikir demi Genişletmek için tıkla ... Sende alemsin
KırmızıBeyaz60 Üye PureFood' Alıntı: Okuldayım bakamıyorum güncellemelere eve gideyim siz yükleyin ona göre ben de ateşlerim Genişletmek için tıkla ... Sen gelene kadar biz yükleyemiycez galiba bu gidişle
PureFood' Alıntı: Okuldayım bakamıyorum güncellemelere eve gideyim siz yükleyin ona göre ben de ateşlerim Genişletmek için tıkla ... Sen gelene kadar biz yükleyemiycez galiba bu gidişle