Rıza Soylu
Üye
Biz onu zaten hiç anlamadık böyle bir saçmalık olamaz yani. Kaç gün beklettiler yakında yakında diye ama Insider programı bu şekilde olmamalıydı.Benbu adamları anlamadım en baba model 1520 ve 930 ama ilk güncellemeyi alan onlar değil?
İlk izlenimim: Resimlere bakınca her sayfada farklı bir tasarımEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acayip kasılıyor valla
Huaaaydaaa bu hiç olmadı işte, ikinci ön izleme daha kararlı olsa bari
Güncelleme hiç stabil değilmiş. Sürekli donmalar, kasmalar varmış. Ayrıca restart sorunu baş göstermiş
o sorun bende 8.1 de de var ki genelde bir mesaj atıp hemen peşine ikinciyi yazarken oluyor.bir hata mesaj yazamıyorum şuan bir kelime yazıp boşluk bıraktıktan sonra yazmıyor
Bu nasıl Windows 10 kasmadan birşey yapamadım diyenler için recovery tool :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi öyle bir yazdın ki özür dileyesim geldiGüncellemeler ilk yüklendiğinde donma ve kasmalar olması normaldir.
Çünkü telefon arka planda işlem ve indirme yapmaya devam ediyor.
Ancak birkaç saat sonra normale döner ve sağlıklı şekilde test edebilirsiniz.
Niye bunu bana her güncellemeden sonra söyletiyorsunuz, artık öğrenmiş olmanız lazım.
Güncelleme yükledikten sonra telefonun bir kaç saat yavaş davranması, donmalar ve takılmalar yaşaması normal!
mesaj yazmada sorun var yükleyen diğer arkadaşlar bakabilirmi
ilk mesajda yapıyor bu hatayı mesaja devam etmiyor boşluk bırakınca ve silme tuşu çalışmıyoro sorun bende 8.1 de de var ki genelde bir mesaj atıp hemen peşine ikinciyi yazarken oluyor.
3 tane gizli görünmez üye varBu arada 71+41= 112 yapıyor
Dediğim bi bazen mevcut sürümde de yaşıyorum ben onu, özgür abinin dediğini uygulamak lazım haklı çünkü.ilk mesajda yapıyor bu hatayı mesaja devam etmiyor boşluk bırakınca ve silme tuşu çalışmıyor
Kesinlikle haklısın, özgür mü yoksa Ali kemal mi bir arkadaşımız söyledi belki de onlar bize vereceklerinden çok sonrakilerin bile testlerini yapıyorlardır diye(öyle hatırlıyorum).Joe'nun elindeki 1520 hiç kasmıyordu ve şuan verilenden daha fazla özellik vardı demek ki ileri ki verilecek sürümler daha kullanılabilir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?