Bay H Üye Daçminnnnn gooooşşşş Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız @bulutsuzgece Özgür abi ben dedim bak bir şeyler çıkacak diye Saati Cuma gününe kuralım Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Daçminnnnn gooooşşşş Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız @bulutsuzgece Özgür abi ben dedim bak bir şeyler çıkacak diye Saati Cuma gününe kuralım
dakamon Üye Hadi hayırlı ola ıvır zıvır bir güncelleme olursa forumdaki isyanı görün siz [DOUBLEPOST=1428518963,1428518947]
Hadi hayırlı ola ıvır zıvır bir güncelleme olursa forumdaki isyanı görün siz [DOUBLEPOST=1428518963,1428518947]
Esendağlı Üye Mr.H' Alıntı: Daçminnnnn gooooşşşş Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sonunda,hadi hayırlısı bakalım.
Mr.H' Alıntı: Daçminnnnn gooooşşşş Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sonunda,hadi hayırlısı bakalım.
BelaMonte Üye Madem kesin bir haber verecek kadar hazır güncelleme. Neden yarın akşam vermiyorlar ki. Nedense hiç bekleyemiyorum. Bu arada Özgür abi, bu güncellemeden sonra hyperlapse uygulamasını yükleyebilecek miyiz?
Madem kesin bir haber verecek kadar hazır güncelleme. Neden yarın akşam vermiyorlar ki. Nedense hiç bekleyemiyorum. Bu arada Özgür abi, bu güncellemeden sonra hyperlapse uygulamasını yükleyebilecek miyiz?
Bruce Lee QQ Üye Pof herkes yarına hazırladı kendini.Bekleyelim 2 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Aytaç-01 Üye dakamon' Alıntı: Hadi hayırlı ola ıvır zıvır bir güncelleme olursa forumdaki isyanı görün siz [DOUBLEPOST=1428518963,1428518947] Genişletmek için tıkla ... deme öyle ya. bu kadar beklettiler artık büyük sorunların çoğu gitmiştir diye düşünüyorum.
dakamon' Alıntı: Hadi hayırlı ola ıvır zıvır bir güncelleme olursa forumdaki isyanı görün siz [DOUBLEPOST=1428518963,1428518947] Genişletmek için tıkla ... deme öyle ya. bu kadar beklettiler artık büyük sorunların çoğu gitmiştir diye düşünüyorum.
Bay H Üye Esendağlı' Alıntı: O mesajda tam olarak ne diyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Bu cuma onların saati ile sabah 10 da ikinci yapı yayınlanacak. Yayın yine Redmond'da falan yapıldıysa bizim saatimiz ile yine akşam 8 de. Evet Pasifik zamanına göre yani akşam 8 de uğrayacak bize.
Esendağlı' Alıntı: O mesajda tam olarak ne diyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Bu cuma onların saati ile sabah 10 da ikinci yapı yayınlanacak. Yayın yine Redmond'da falan yapıldıysa bizim saatimiz ile yine akşam 8 de. Evet Pasifik zamanına göre yani akşam 8 de uğrayacak bize.
dakamon Üye Mr.H' Alıntı: Lumia 930 ve ICON listede yer almayacak. Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu Düşünsün
Mr.H' Alıntı: Lumia 930 ve ICON listede yer almayacak. Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu Düşünsün
Rainesto Üye @GabeAul: In case anyone missed the announcement on Windows Weekly: We're targeting Friday @ 10:00AM PST for next phone build. Anlamadım heralde cuma gelecek diyor
@GabeAul: In case anyone missed the announcement on Windows Weekly: We're targeting Friday @ 10:00AM PST for next phone build. Anlamadım heralde cuma gelecek diyor
zbahadir Üye Ne oldu şimdi Perşembe günleri tercih ediliyordu demek ki MS her zaman ki gibi çok kararsız