Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Dediğinin çok az bir kısmı doğru. Global versiyonlarında hep exynos kullanıyor fakat bazı ülkelerdeki teknoloji farklılıklarından dolayı az sayıda da QSD işlemcili modellerini sunuyor; Çoğunluk exynos oluyor
O siteler eski model karşılaştırmalarda doğru diyor olabilir Eski modellerde; S3,S4 hatta neredeyse s5te bile exynos performansı Qsd'ye göre kötüydü fakat Note 4 ile beraber gelen Exynos işlemci çılgın performans konusunda. Test sonuçlarında Exynoslu model QSD 805li modelden çok üstün.Başka bir teknoloji sitesi olduğu için link vermem doğru olmaz ama qualcomm işlemcili versiyonların daha performanslı olduğu ve exynos'lu versiyonuna göre daha olumlu eleştiriler aldığı yönünde yorumlar yapılıyor . Senin dediğin gibiyse eğer videoyu düzenleyenler de biraz qualcomm taraftarlığı var diyebiliriz o halde
Başka bir teknoloji sitesi olduğu için link vermem doğru olmaz ama qualcomm işlemcili versiyonların daha performanslı olduğu ve exynos'lu versiyonuna göre daha olumlu eleştiriler aldığı yönünde yorumlar yapılıyor . Senin dediğin gibiyse eğer videoyu düzenleyenler de biraz qualcomm taraftarlığı var diyebiliriz o halde
Zaten Özgür abinin istediği, 2 gün erken gelme olasılığı diyorum. Biliyorum yaniBen iki gün erken gelir demedim, gelirse güzel olur dedim.
Yoksa en başta (ve diğer konuda) söylediğim gibi ben oyumu perşembeye verdim.
Normal şartlarda Gabriel in böyle bir soruya ya cevap vermemesi ya da "henüz paylaşılacak yeni bir bilgi yok" demesi gerekirdi, çok ilginç
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi kesin gelir dimi? Korkmaya başladımGüncelleme yarın bizde, hadi dağılalım
Abi kesin gelir dimi? Korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?