Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Ms iyi işler çıkartıyor ama arge bölümünde piyasaya sürmüyor her nedense anlamıyorum bazen forumda görüyorum ios android MS den gördü falan adamlar gördüğünü duyduğunu hemen geliştirip hop pazara sunuyor Ms sen yavaş ilerliyorsun ama bilmediğin şey sen yürürken rakipler beklemiyor onlar da koşuyor haliyle ara hep açılıyor bazen Apple mı alsam diyorum Ms iyi bir amiral gemi çıkartmaz ise

Bay H

Üye
Biz daha threshold beklerken sıradaki güncellemenin kodadı ortaya çıktı;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Hala teknik onizlemeyi alamamışken 2016da olacak güncellemeyi konuşmakta ayrı trajedi.

Tepkiler: ademoz05 ve BLasTeaR

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hala teknik onizlemeyi alamamışken 2016da olacak güncellemeyi konuşmakta ayrı trajedi.
Bu ölçekte büyük firmalar bugün için çalışırken 10 yıl sonrası için plan yaparlar ki nerede kaldı 2016 yılı yol haritası çoktan çizilmiştir.

Bu ölçekte büyük firmalar bugün için çalışırken 10 yıl sonrası için plan yaparlar ki nerede kaldı 2016 yılı yol haritası çoktan çizilmiştir.
Abi çizsin çizmesine de 5 yıl önce çizmiş olacağını varsaydığımız win10 teknik sürümü de versin artık. Sabırsızlanıyorum denemek için hazır vizelerde bitiyor

Tepkiler: ademoz05

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Benim twitter hesabım yok . Biri Gabe'e güncellemenin build'den sonrasına sarkma ihtimali olup olmadığını sorabilir mi ?

saynesim

Üye
hayaller hayaller hayaller

skynet

Üye
Keşke hiç ön izleme dağıtılmasa bizde bu kadar strese girmezdik

Tepkiler: zbahadir, BLasTeaR ve emz

BLasTeaR

Üye

Ne alaka?
Asıl onlar kopyalamış oluyor. Windows OS'u nedense görmüyorsunuz, hatırlatırım

braayn

Üye
Şimdi wp 10 ile birlikte bizlere Office 365 gelecek değil mi? Bu arada wp 10,Kararlı sürümden bahsediyordum

Tepkiler: emz

emz

Üye
Şimdi wp 10 ile birlikte bizlere Office 365 gelecek değil mi? Bu arada wp 10,Kararlı sürümden bahsediyordum

Şimdi benim asıl sorun şu: Tamam Office 365 gelecekte bu office yıllık lisansla satılıyor ve 180₺ civarı bir şey. Peki biz bunu ücretsiz kullanmaya devam edecek miyiz yoksa bize de mi ücretli olacak? Hadi ilk yıl cihaz alınca ücretsiz diyelim sonra ne olacak? Eğer bize paralı gelecekse ben denim de kalayım daha iyi. En azından Windows ayrıcalığı diye Office ücretsiz. Hani wp kullanıcıları para ödemez inşallah. Ben korkmaya başladım bu konuda. Büyük sıkıntı demedi demeyin.

Tepkiler: rcxy ve StartTheGame

zbahadir

Üye

Mobilde gelen sadece mobil için ücretsiz kalmaya devam edecektir. Ev için Office 365 bütün cihazlarda kullanılan modeli olduğu için paralıdır. Yani mobilde gelen ofisi ev bilgisayarında kullanamıyorsun.

emz

Üye
Mobilde gelen sadece mobil için ücretsiz kalmaya devam edecektir. Ev için Office 365 bütün cihazlarda kullanılan modeli olduğu için paralıdır. Yani mobilde gelen ofisi ev bilgisayarında kullanamıyorsun.

Ya onları biliyorum ama onlar kadar Microsoft'u da biliyorum. Adamlar biraz paracı yaklaşıyorlar Office işine. Hani mağaza birleşiyor ayağına mobil için olanı da ios gibi paralı yapmasınlar da ben birşey istemiyorum. Belli olmaz çünkü. Hani bu aralar çok geçiyor bu 365 lisans satışı falan emin olamadım. En iyisi birisi mümkünse yetkililere sorsa? Facebook twitter vs ile. Ben kullanmıyorum da. Sorarsanız sevinirim @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H

papakudioflu

Emekli Yönetici
@smartass1379 No builds today folks, sorry.