dilmenibrahim
Üye
Yani GDR2'den sonra bunu alacağız sanırım dimi ?Biz daha threshold beklerken sıradaki güncellemenin kodadı ortaya çıktı;
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani GDR2'den sonra bunu alacağız sanırım dimi ?
Hayır, bu Windows 10 dan sonra gelecek olan bir güncelleme -2016 yılı işaret ediliyor-
Alakası yoko zaman w10'un firmware güncellemesi bu
Bu ölçekte büyük firmalar bugün için çalışırken 10 yıl sonrası için plan yaparlar ki nerede kaldı 2016 yılı yol haritası çoktan çizilmiştir.Hala teknik onizlemeyi alamamışken 2016da olacak güncellemeyi konuşmakta ayrı trajedi.
Abi çizsin çizmesine de 5 yıl önce çizmiş olacağını varsaydığımız win10 teknik sürümü de versin artık. Sabırsızlanıyorum denemek için hazır vizelerde bitiyorBu ölçekte büyük firmalar bugün için çalışırken 10 yıl sonrası için plan yaparlar ki nerede kaldı 2016 yılı yol haritası çoktan çizilmiştir.
Android'i kopyalamaktan başka bir şey olmaz bu.
Niye herkes herşey android'deki veya ios'deki gibi olsun istiyor anlamış değilim. Android'in kullanımını ve arayüzünü seviyorsanız android alın onu kullanın. Wp android çakması olunca ne anlamı kalmış wp almanın? Zaten uygulamalar konusunda geriden geliyor birde üstüne ara yüzü'de kopyalarsan el fatiha okur gömeriz wp'yi.
Beni wp'de tutan etkenlerden biri zaten kendine has tasarımı ve kullanımı.
Şimdi wp 10 ile birlikte bizlere Office 365 gelecek değil mi? Bu arada wp 10,Kararlı sürümden bahsediyordum
Şimdi benim asıl sorun şu: Tamam Office 365 gelecekte bu office yıllık lisansla satılıyor ve 180₺ civarı bir şey. Peki biz bunu ücretsiz kullanmaya devam edecek miyiz yoksa bize de mi ücretli olacak? Hadi ilk yıl cihaz alınca ücretsiz diyelim sonra ne olacak? Eğer bize paralı gelecekse ben denim de kalayım daha iyi. En azından Windows ayrıcalığı diye Office ücretsiz. Hani wp kullanıcıları para ödemez inşallah. Ben korkmaya başladım bu konuda. Büyük sıkıntı demedi demeyin.
Mobilde gelen sadece mobil için ücretsiz kalmaya devam edecektir. Ev için Office 365 bütün cihazlarda kullanılan modeli olduğu için paralıdır. Yani mobilde gelen ofisi ev bilgisayarında kullanamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?