Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bence herkesin hayatına kimse karışamaz o yüzden alternatif sunmalılar ki isteyen istediği şekilde kullansın. Ben mevcut durumu sevmeme rağmen arada değişiklik olsun isterim. Güzel olur alternatifler

Tepkiler: BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bence herkesin hayatına kimse karışamaz o yüzden alternatif sunmalılar ki isteyen istediği şekilde kullansın. Ben mevcut durumu sevmeme rağmen arada değişiklik olsun isterim. Güzel olur alternatifler
Benden de sana +1
Biz düşüncelerimizi yazıyoruz, ben böyle isterim siz de başka, o yüzden kimse hayalpreste hükmedemez.
Bana göre,alternatif olarak olsa iyi olur diyorum.

emz

Üye
Abi bu ne ya? Adamın biri sabah sabah küfürler yağdırmıştı konu dışında konu açıp ki bir de değil bir sürü bak bak bitmeyen konular vardı. Aynısından bir sürü konu ve mesaj işsiz yemin ediyorum ya. Yalnız çok sağlam sövmüş yani. Neyse adminlere dedikte kapadılar. Garip yani
@@Serhan dostum bu sanaydı ama bilgin olsun. Yalnız yine doğru girememiş adını

papakudioflu

Emekli Yönetici
@GiovanniC94 We're getting close. I did a post on this last Friday:

Yaklaşa yaklaşa bir yakalayamadık şu yeni yapıyı

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgisayar yapısında yine bir sorun oluşmuş ve onun üzerinde çalışıyorlar bu durum beni biraz ürkütmedi değil.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: ogzhnoTr
Teknik onizleme de bu kadar zorlanmaları çok tuhaf değilmi?

Tepkiler: ogzhnoTr

skynet

Üye
Bu hızla giderlerse kullanıcı ön izlemesini es geçip direk final sürümü alırız

Teknik onizleme de bu kadar zorlanmaları çok tuhaf değilmi?
Bence tuhaf değil çünkü asıl zor olan bir taban oluşturmaktır. Yani başlangıç kısmıdır o kısmı başardıktan sonrası (geliştirme süreci) daha hızlı bir şekilde olur,
Şu an sisteme yeni uygulamalar, özellikler ekleniyor ve her eklenen şey beraberinde farklı bir hata ya da gözden kaçan bir kısım getiriyor
Bunlar çözüldükten sonra (uygulama temel işlevi yapabilir hale gelince) devam etmek daha kolay olur

Tepkiler: yunus-emre-6606 ve kimbilir_01

orian

Üye
Yahu biz müşteriyiz. İsteriz. Daha iyisini isteriz. Bir kilit ekranı yapıldı, yapıldığı gibi duruyor hâlâ. Kilit ekranının değişmesine olumsuz bakan arkadaşlara şu soruyu sormak istiyorum; Neden genel düşünmüyorsunuz? Şimdi bir kişi düşünün; Whatsapp, Facebook, Instagram, FB Messenger kullansın. Bunlar aşağı yukarı herkesin kullandığı sosyal ağlar. Yani 4 tane. Bir de telefon ve mesaj kısmı var. Etti mi 6. E bu adam hangisinin bildiriminden vazgeçecek? Sen kullanmıyor olabilirsin ama kullanan var.. Ben müşteri olarak, gelecek uygulama bildirimlerinden bir ya da bir kaçının kilit ekranında görünme olayında seçim yapmak zorundaysam, bu Üretici firmanın eksikliğidir. Ha ne yapılmalı? Zaten sen bir yazılım devisin. Bu kadar konsept var ve her konseptte farklı bir model var. Sende kendi standartlarında birkaç kilit ekranı geliştir ve mağazaya koy. Stabil, çalışan ve mutlu edecek kilit ekranları geliştir de biz onlar arasında seçim yapalım.
Kimse de çıkıp "bunu bilerek aldınız" demesin. Zaman geçiyor. İnsanlar gelişiyor ve değişiyor. Bugün bunu kullanmam bu oyunla işim olmaz diyen yarın kullanıyor, oynuyor. Microsoft da bu gelişime ve değişime kayıtsız kalmamalı. İnşallah kalmaz. Saygılar..

Tepkiler: Aytaç-01 ve Esendağlı

dakamon

Üye
Hay onların sorunlarına.... O sorun bitmeden telefon güncellemesini unutun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bu nasıl bir tabandır ki 3 seneden beri tamamlanamadı gitti,ne tabansız bir şirketmiş ms?ilk tabanı WM ile attı o tutmadı,sonra wp 7xx ile bir taban daha attı o lumialar insanların elinde patladı o taban da tutmadı,hala taban oluşmadı ise bu ms nin hiçmi alt yapısı yokmuş diyesi geliyor insanın.
Bizler güncellemenin yayınlanmasını beklerken onlar ise sorunları yayınlıyorlar,alemsin ms

orian

Üye
Araştırma şirketi Kantar'ın verilerine göre Avrupa'da %10 kritik barajı aşılmış. (İngiltere,Fransa,Almanya,İtalya ve İspanya'ydı galiba)
Habere şaşırmalı mıyım, yoksa gerçekliğine şüphe ile mi yaklaşmalıyım bilemedim
Zira Avrupa'da %10 (dünyada %3'te olsa) iyi bir rakam. Bu rakamları yakalamışken iyi asılması gerek mobil bölümüne..

wp gerçekten çok güzel bir sistem olacak ama ms bu konuda çok yavaş davranıyor,ms bir türlü beklenen hareketi yapmadı gitti

Tepkiler: orian

Bay H

Üye
@bulutsuzgece Özgür abi, senin gibi düşünen biri dayanamayıp neden sürekli pc hakkında soruları cevaplıyorsun diye sormuş. Gabe'den gelen cevap.

Ekli dosyalar

Verdiği cevapta ne diyor peki,gerçekten bende merak ediyorum.

Vay arkadas buralara hala gelecek zaman hakim : )

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Esendağlı