GianniInfantino
Üye
Abi biraz daha pratik düşünün Allah aşkına ya. Siz niye basınca bodoslama açacağını düşünüyorsunuz? Hani madem öyle diyorsunuz şifre falan da hani bastığında kilit ekranında bildirimin üstüne o otomatik açsın uygulamayı ama den şifreyi girdikten sonraE bu kadar basit bir şeyi de düşünürler yani. Niye basınca açmasın ki? Mesela whatsapp bildirimi gözüküyor kilit ekranında. Bas bildirim simgesine gir şifreyi otomatik program açık gelsin. Ne uğraşıcam şimdiki gibi elle açmaya ya da bildirim çubuğunu çekip mesaja basmayla Gayet mantıklı ki gelecek yeni kilit ekranı fa sanıyorum böyle olacaktır. Sadece resim gözükmeyecektir.
Bence herkesin hayatına kimse karışamazBu seferde "bildirim çubuğu ne işe yarıyor" derler adama.
Şimdi zaten Bir bildirim çubuğu var, bildirimli ve hareketli karolarda var, birde bildirimli kilit ekranı var. Kilit ekranı adı üstünde kilitli kalabilsin diye var. Suyunu çıkarmanın Bi anlamı yok bence.
Benden de sana +1Bence herkesin hayatına kimse karışamazo yüzden alternatif sunmalılar ki isteyen istediği şekilde kullansın. Ben mevcut durumu sevmeme rağmen arada değişiklik olsun isterim. Güzel olur alternatifler
Bence tuhaf değil çünkü asıl zor olan bir taban oluşturmaktır. Yani başlangıç kısmıdır o kısmı başardıktan sonrası (geliştirme süreci) daha hızlı bir şekilde olur,Teknik onizleme de bu kadar zorlanmaları çok tuhaf değilmi?
Bu nasıl bir tabandır ki 3 seneden beri tamamlanamadı gitti,ne tabansız bir şirketmiş ms?ilk tabanı WM ile attı o tutmadı,sonra wp 7xx ile bir taban daha attı o lumialar insanların elinde patladı o taban da tutmadı,hala taban oluşmadı ise bu ms nin hiçmi alt yapısı yokmuş diyesi geliyor insanın.Bence tuhaf değil çünkü asıl zor olan bir taban oluşturmaktır. Yani başlangıç kısmıdır o kısmı başardıktan sonrası (geliştirme süreci) daha hızlı bir şekilde olur,
Şu an sisteme yeni uygulamalar, özellikler ekleniyor ve her eklenen şey beraberinde farklı bir hata ya da gözden kaçan bir kısım getiriyor
Bunlar çözüldükten sonra (uygulama temel işlevi yapabilir hale gelince) devam etmek daha kolay olur
Bizler güncellemenin yayınlanmasını beklerken onlar ise sorunları yayınlıyorlar,alemsin msEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayar yapısında yine bir sorun oluşmuş ve onun üzerinde çalışıyorlar bu durum beni biraz ürkütmedi değil.
wp gerçekten çok güzel bir sistem olacak ama ms bu konuda çok yavaş davranıyor,ms bir türlü beklenen hareketi yapmadı gittiAraştırma şirketi Kantar'ın verilerine göre Avrupa'da %10 kritik barajı aşılmış. (İngiltere,Fransa,Almanya,İtalya ve İspanya'ydı galiba)
Habere şaşırmalı mıyım, yoksa gerçekliğine şüphe ile mi yaklaşmalıyım bilemedim
Zira Avrupa'da %10 (dünyada %3'te olsa) iyi bir rakam. Bu rakamları yakalamışken iyi asılması gerek mobil bölümüne..
Çinliler yükler valla.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Cevap veremeyeceğim sorular soruyorsunuz daha çok diyo. Tarih istiyorsunuz benden diyo.Verdiği cevapta ne diyor peki,gerçekten bende merak ediyorum.
Ah gabe sen kendini bunca wp kullanıcısına nasıl affettirecek sinCevap veremeyeceğim sorular soruyorsunuz daha çok diyo. Tarih istiyorsunuz benden diyo.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?