Rock Ve Roll
Üye
Zaten şu durumdaydı;Nasıl becerdin
Ben de uzun zamandır ne format atıyordum ne de yazılım. Önce format attım baktım düzelmemiş dedim yazılım atayım, tabi işin devamında yapılacak işler var bootloader açılacak tekrar win10 yapmak için falan. Sonra işte internals'i kurcalarken bir yerleri yanlış yaptım herhalde. En son başka bir modelin kilidini açmıstım dosyalar karışmıştır belki.Benim telefon artık ex olma seviyesine geldi, gün içerisinde sürekli reset atıyor. Uğraşmak da istemiyorum. Ne yapsam bilmiyorum.
Denedim abi, telefon görünmüyororjinal dosyaları ile yeniden flşalamayı deneyin bence
İsterseniz, pilin şarj durumunu konusunda bilgili birisine ölçtürün..Bu yapıda telefon sapıttı ya bataryada sorun var yada başka birşey şarj iyicene problem olmaya başladı %50 gördümmü şarj birden bitiyor uyarısı veriyor telefon kapanıyor tekrar açıldığında %50,den devam ediyor sonra aynı sorun tekrarlıyor ve en sonunda telefon kapanıyor.
B2X uygulaması ile bataryanı bir test et bence, belki yardımcı olabilir.Bu yapıda telefon sapıttı ya bataryada sorun var yada başka birşey şarj iyicene problem olmaya başladı %50 gördümmü şarj birden bitiyor uyarısı veriyor telefon kapanıyor tekrar açıldığında %50,den devam ediyor sonra aynı sorun tekrarlıyor ve en sonunda telefon kapanıyor.
Bu uygulama imei numarasını istiyor ne kadar güvenilirB2X uygulaması ile bataryanı bir test et bence, belki yardımcı olabilir.
B2X-SMARTAPPLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorun değil, ben onlarca kere yapmışımdır hiçbir sıkıntı çıkmadı.Bu uygulama imei numarasını istiyor ne kadar güvenilir
İnseder olmadan en son ki hangi kararlı sürüm yüklenirArkadaşlar İnsider'da kalmalı mı ? Yoksa artık Release Prewiev'den stabil sürüme mi geçmeli ? Sanırım artık yenilik yok, güncelleme de yok, hatta ses seda yok
15254.12 yüklenir ...İnseder olmadan en son ki hangi kararlı sürüm yüklenir
MS bu ,dediği ile yaptığı ne zaman aynı oldu kiLumia 640 XL LTE 'ye fall Creators nasil yuklendi.
Ne 950 ne başka bir tanıtım yapmadan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslında nasıl olduğunu ben de anlamadım, bu fall creators a ait 15254.12 çıktığından bu yana bir kaç kez güncelleme kontrolü yaptım ve her seferinde güncelleme yok mesajı çıktı.MS bu ,dediği ile yaptığı ne zaman aynı oldu ki
yeni cihazı geçtim bence bize de başka güncelleme gelmeyecek.MS yeni cihaz da çıkarmayacak dimi artık?
kısa zamanda başka telefon alacağım modelleri araştırıyorum yani kısacası bay bay nokia-lumia-windowsyeni cihazı geçtim bence bize de başka güncelleme gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?