remzi33
Üye
ARkadaşlar L950 XL var bende. Bugün elektrik yoktu şarjım bitti. Elektrik geldi şarja takıyorum ancak telefon her 6-7 saniyede bir titriyor ancak şarj olup açılmıyor. Şarjla alakalı hiç bir sıkıntım yoktu normalde. Tamam çabuk bitiyordu ama larj olmasında vs problem yoktu. Ayrıca farklı kablolarla da denedim yine şarj olmadı. Bu durum başına gelen var mı?
Birisi bana şaka bu desin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
site adını bestbuy değil de bestf*** olarak değiştirsin benceBirisi bana şaka bu desin
Benim telefonda dağıtmaya başladı yolun sonu gözüküyor neyse 1 kaç ay sonra borcum bitiyor yeni bir telefon alıp bunuda garibanın birine veririz gerçi garibanda kabul etmez yakında bu telefonlarıBenim telefon artık ex olma seviyesine geldi, gün içerisinde sürekli reset atıyor. Uğraşmak da istemiyorum. Ne yapsam bilmiyorum.
Benim telefonda dağıtmaya başladı yolun sonu gözüküyor neyse 1 kaç ay sonra borcum bitiyor yeni bir telefon alıp bunuda garibanın birine veririz gerçi garibanda kabul etmez yakında bu telefonları
İki adet lumia cihazım var 1520 ve 950 xl ...Windows ve lumia çok farklı 4 kez android kullanmayı denedim maalesef ısınamadım, işte bir umut , yada gittiği yere kadarGidenler, gelenler ve beklentide olanlar.
Gitseler de hala bir ümit var mı diye arada bir buralara göz atanlar...
Anlaşılan o ki, şu anda Android OS, İos ve WP os olarak popüler olan üç ayrı sistem içerisinde Microsoft'un tüm çabalarına, tüm engellemelerine rağmen kullanıcıları arasında inatla bekleyenlerin ve hala ümidini koruyanların sayısı çok.
Bugün, acaba yeni bir telefon alsam mı ? diye kendi kendime sordum. En fazla bir anlıkta olsa Nokia'nın yeni modelleri aklımdan geçti. Oysa eski bir Nokia'cı da değilim. Çin malı çakma bir dokunmatik telefon kullanırken kendimi cep telefonu satışı yapan yerlerde buldum ve her modeli, her sistemi inceledikten sonra elimde Lumia 920'i buldum ve "işte kullanacağım telefon bu" kararını verip direkt olarak WP OS işletim sistemine geçiş yaptım.
Galiba dışarıda başka sistemde ne kadar albenili telefon, o telefonun içerisinde ne kadar yıldızlı uygulamalar olsa da bizi Windows Phone'ye çeken bir şeyler var.
Acaba, Microsoft içerisinde bu duyguda olan kimse var mı? Ve bu empatiyi yapabilecek birileri bulunuyor mu ?
Destek alan telefonlar: 550, 650, 950 ve 950 XL.millet 2 yıldan daha eski lumia telefonlara özellik güncellemeleri verilmeyecekmiş. Mesela Lumia 640 XL telefonuma gelmeyecekmiş. Sadece kümülatif updateler gelecek gelirse. Bu hafta İphone a geçeyim ben bari
Amanini bizim buralarda yok paraya giderken, 750 Dollarr'a satıyor adamlarBirisi bana şaka bu desin
Gidenler, gelenler ve beklentide olanlar.
Gitseler de hala bir ümit var mı diye arada bir buralara göz atanlar...
Anlaşılan o ki, şu anda Android OS, İos ve WP os olarak popüler olan üç ayrı sistem içerisinde Microsoft'un tüm çabalarına, tüm engellemelerine rağmen kullanıcıları arasında inatla bekleyenlerin ve hala ümidini koruyanların sayısı çok.
Bugün, acaba yeni bir telefon alsam mı ? diye kendi kendime sordum. En fazla bir anlıkta olsa Nokia'nın yeni modelleri aklımdan geçti. Oysa eski bir Nokia'cı da değilim. Çin malı çakma bir dokunmatik telefon kullanırken kendimi cep telefonu satışı yapan yerlerde buldum ve her modeli, her sistemi inceledikten sonra elimde Lumia 920'i buldum ve "işte kullanacağım telefon bu" kararını verip direkt olarak WP OS işletim sistemine geçiş yaptım.
Galiba dışarıda başka sistemde ne kadar albenili telefon, o telefonun içerisinde ne kadar yıldızlı uygulamalar olsa da bizi Windows Phone'ye çeken bir şeyler var.
Acaba, Microsoft içerisinde bu duyguda olan kimse var mı? Ve bu empatiyi yapabilecek birileri bulunuyor mu ?
Nasıl becerdinTelefon hard brick oldu sevinsem mi üzülsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?