remzi33
Üye
Bırakın uzun süre şarjda kalsın. Eskiden başıma gelmişti. Uzun sürmüş ama açılmıştı.ARkadaşlar L950 XL var bende. Bugün elektrik yoktu şarjım bitti. Elektrik geldi şarja takıyorum ancak telefon her 6-7 saniyede bir titriyor ancak şarj olup açılmıyor. Şarjla alakalı hiç bir sıkıntım yoktu normalde. Tamam çabuk bitiyordu ama larj olmasında vs problem yoktu. Ayrıca farklı kablolarla da denedim yine şarj olmadı. Bu durum başına gelen var mı?
Soft Reset attınız mı hiç ? (Power ve Ses kısma tuşlarına yaklaşık 10 saniye, telefon titreyene kadar basılı tutun ve sonra şarja takın ...ARkadaşlar L950 XL var bende. Bugün elektrik yoktu şarjım bitti. Elektrik geldi şarja takıyorum ancak telefon her 6-7 saniyede bir titriyor ancak şarj olup açılmıyor. Şarjla alakalı hiç bir sıkıntım yoktu normalde. Tamam çabuk bitiyordu ama larj olmasında vs problem yoktu. Ayrıca farklı kablolarla da denedim yine şarj olmadı. Bu durum başına gelen var mı?
Hocam 01:00'dan şu saate kadar şarjda kaldı değişiklik yok.Bırakın uzun süre şarjda kalsın. Eskiden başıma gelmişti. Uzun sürmüş ama açılmıştı.
Soft ve hard reset denemesi yaptım. cihaz cevap vermedi.Soft Reset attınız mı hiç ? (Power ve Ses kısma tuşlarına yaklaşık 10 saniye, telefon titreyene kadar basılı tutun ve sonra şarja takın ...
Elimde 2.1 amperlik Raspberry pi şarj aleti var. denedim sonuç aynı. Her 6-7 saniyede bir titriyor ancak ekranda değişiklik yok.2 amperlik şarj cihazı kullanın açar telefonu.
ben de aynı şeylere ihtimal veriyorum. teleservice mi göndercem ben bunu? farklı bir firma mı yoksa?O halde ya sizin batarya çöktü, ya da bootloader çöktü, servislik gibi görünüyor ...
Remzi kardeş telefonu şarja taktım ses yükseltme ve güç tuşuna bas ekranda şimşek işareti çıkması lazım o şekilde şarj olur muhtemelen telefon çökmüşben de aynı şeylere ihtimal veriyorum. teleservice mi göndercem ben bunu? farklı bir firma mı yoksa?
Yabancı kaynakları araştırdım yaşadığım sorunla ilgili.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'na yazmış birisi. 1,5 sene önce. Bir sürü yorum gelmiş ama MS'den bi yetkili bişey yazmamış. Oradakilerin dediğine göre batarya tamamen bitmiş şarja taksam bile kendini şarj edebilmek için yeterli güce sahip değilmiş. Zerre kadar şarj kalmamış yani
Yaptım hocam ancak tepki vermedi. Önerin için teşekkürler. Yarın şu batarya şarj aparatları oluyordu ya eskiden yedek pataryayı şarj etmek için kullanılan, ondan alıp bataryayı haricen şarj etmeyi deneyecem. Oldu oldu olmadı servis yolu göründü. Ancak hangi servise göndereceğim bilmiyorum. MS hangi şirketle anlaşmalı şuan?Remzi kardeş telefonu şarja taktım ses yükseltme ve güç tuşuna bas ekranda şimşek işareti çıkması lazım o şekilde şarj olur muhtemelen telefon çökmüş
Öncelikle geçmiş olsun, ms nin teleservice ile anlaşması var, servis noktalarıYaptım hocam ancak tepki vermedi. Önerin için teşekkürler. Yarın şu batarya şarj aparatları oluyordu ya eskiden yedek pataryayı şarj etmek için kullanılan, ondan alıp bataryayı haricen şarj etmeyi deneyecem. Oldu oldu olmadı servis yolu göründü. Ancak hangi servise göndereceğim bilmiyorum. MS hangi şirketle anlaşmalı şuan?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasında adresler belirtilmiş. Şırnak'ta görev yaptığım için bana en yakın servis Gaziantep'te. Daha önce o servise cihaz gönderen arkadaş var mı?
Joe Belfiore Microftun akıllı telefon piyasasında Windows Mobile ile yer almaktan vazgeçeceğini duyurmuş diyorlar twitter da. Doğruysa telefonları toprağa gömebiliriz gönül rahatlığıyla.
E hani evrensel uygulamalar, her cihazda çalışan sistem muhabbetine ne oldu o zaman.. Microsoft bundan da mı vazgeçti şimdi yani?
Ben de elimdeki 950 yi kamera olarak kullanırım. Video çekerken 5.1 ses kaydı yapıyor ve sinema sisteminde izlerken çok keyifli. Tabi bir güncelleme ile bozmazlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?