bozkirdangelen
Üye
Genelleme yapar isek, Maalesef, bu davranış modu bizim coğrafyamızda geçerli değil.Ben onu bunu bilmem aga
şu gerçekki bizden bi beş yıl çaldı nokia ve ms artık gelişme aşamasında olan hiç bir şeye yardım etmem hazır olanı kullanırım onlar bizim peşimizden koşsun para bizden hizmet onlardan
Bende bu yapıdayım dediğin şekilde girdiğimde bir sorun olmuyor.(L1520..çakma 950 xl)Birkaç uygulama güncellemesi öncesine kadar normal olan telefon uygulamasından rehbere giriş, yeniden bozuldu. 2-3 hafta öncesinden bu güne yapılan güncellemelerden birisi etkilemiş olmalı diye düşünüyorum. Telefon uygulamasından rehbere girdiğimde geri atıyor. Ama kişilerim uygulamasından giriş yapılabiliyor.
Evet bende de biraz tuhaflaştı ama atmıyor uygulamadan (L950 Çakması L1520) ...Birkaç uygulama güncellemesi öncesine kadar normal olan telefon uygulamasından rehbere giriş, yeniden bozuldu. 2-3 hafta öncesinden bu güne yapılan güncellemelerden birisi etkilemiş olmalı diye düşünüyorum. Telefon uygulamasından rehbere girdiğimde geri atıyor. Ama kişilerim uygulamasından giriş yapılabiliyor.
Millet Lumia cihazlarını satıyor bense ikiledim (1520 ve 950 xl), sanırım bende bir tuhaflık varHalen macera peşinde koşan üç beş kişi kaldık, yıkılmadık ayaktayız [emoji23]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle haklısın, xiaomi mi5 ve mi5s 64GB kullandım kameraları sanırım kimseyi üzmez.Ben androidli nokiayı merak ediyorum aslında, samsung ve xiaomi kullandım alışamadımNokianın carlzzeiss le anlaşmasından dolayı artık kameramızda son bulduilk özellikler bizde diye övünüyoruz ama artık oda bitti Android zeiss lensli nokiaları beklemek yada xiaomi serisine bakmak gerek
nokia farkını koyar yine carlzeissle başladı devamı gelirAynen öyle haklısın, xiaomi mi5 ve mi5s 64GB kullandım kameraları sanırım kimseyi üzmez.Ben androidli nokiayı merak ediyorum aslında, samsung ve xiaomi kullandım alışamadım
Bu yapıyı yükleyen arkadaşlar ;15230 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır.Bu yapıyı yükleyen arkadaşlar ;
Mesajlaşma Uygulaması bildirim sorunu,
Edge'de siteleri masaüstü görünümde açma sorunu,
Bunlar giderilmiş mi ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?