Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

serinaga

Üye
Sorunlu yapıyı tekrar neden versinler ki Ama Microsoft bu belli olmaz, Wifi kapatıp yatayım ki otomatik yüklemesin

serinaga

Üye
İndirmeye başladı bakalım ...

whatsapp sorunu zaten mobil için en gerekli özellikti verdiler sonunda

serinaga

Üye
Son gelen yapıda bir sıkıntı yok, herşey gayet güzel çalışıyor, lakin bir yenilikte yok, iyileştirmeler yapılmış her zamanki gibi (L1520) ...

Son gelen yapıda bir sıkıntı yok, herşey gayet güzel çalışıyor, lakin bir yenilikte yok, iyileştirmeler yapılmış her zamanki gibi (L1520) ...
olurmu usta whatsapp ın bilmem nesini halletmişler yıllardır beklediğimiz yenilik bu değil mi ms şaka gibi

vay arkadaş ne güncelleme ama. Neredeyse 1 saat oldu ancak %66 oldu. Beklemeye devam.

Tepkiler: n000k
Microsoft, dünya çapında yeni bir iş alanı yarattı. "Yazılım Hata Düzenlemeciliği".
Ama bu alanda bile başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Çünkü düzenledikleri uygulamaların bir yanlarını düzeltirken diğer yanlarını da batırdıkları görülen bir şey.

Tepkiler: Krnl386

dark_13

Üye
windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)

dark_13

Üye
windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)
yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar