Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

tgoksen1

Üye
ustream canlı yayın actım Kullanıcı adı tgoksen

Şunu ingilizceye çevirebilir misin abi? Twitterdan bombalayalım

Hakikaten bunu yapabilecek kadar ing bilen arkadaşlar tepkilerimizi şiddetli bir biçimde onlara iletmeli bence.

You disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!

Böyle bir şey yazabilirsiniz.

tgoksen1

Üye

Tepkiler: yunus-emre-6606

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemenin tüm cihazlar için verilmemesinin nedeni hafızadaki bölümlerin yeniden yapılandırılmasından kaynaklanmış. Bu sorunu aşıp bir sonraki preview sürümünde daha fazla cihaz desteklenecekmiş.

You disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!

140 karekterş geçiyor Ayrıca daha kullanıcı etiketlenecek

Aman Allah'ım!!!

dakamon

Üye
Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.

İlginç...

Ben twit.kullanmıyorum maalesefayrıca ne yazıyor burda merak ettim,yeterince şiddetli mi diye

zbahadir

Üye
Kısacası aşırı genleşen balon patladı. Herkese geçmiş olsun.

skynet

Üye
Acill ss bekleniyor

tgoksen1

Üye
benım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.
Aslında tam tersi. Insiders Programı başladıktan sonra artık sürekli güncelleme yayınlanıyor. O yüzden de otomatik güncelleme kapatılamıyor. Yani sorun açıldığı an yayınlanan ilk güncellemede yeni cihazlar listeye eklenir.

Bu arada HTC 8s sahiplerine geçmiş olsun. Minimum 8 GB