mami_61_29
Üye
Güncellemenin boyutu ne kadar ki indirilmiyorKoruma amaçlı olarak kullanıcının maddi zarar görmemesi için engelleme yapıyorlar
Küçük çaplı indirmelere izin vermekle birlikte, büyük boyutluların WIFI üzerinden indirilmesi isteniyor.
Aslında, İnternet paketi müsait olanlar için Hücresel Veri üzerinden indirilsin mi-İndirilmesin mi? diye bir seçenek olması lazım.. Ancak böyle bir opsiyon konulmamış. : ( (
Cihazdan cihaza değişir. Genelde 300-500 MB arasında oluyor.Güncellemenin boyutu ne kadar ki indirilmiyor
15031 rs2 yayınlando gençler, hayırlı olsun. Adminlere iyi uykular)
kızma abi geleceğin adminiyimdir belki de
artısı mı varmışArtılar ve eksiklere baktığımda pekte yükleme gereği görmüyorum.
Silmez. Tarama yapması iyidir.slm arkadaşlar telefonu kapatıp açınca "sd kartı tara ve hataları düzelt" bildirimi geliyor tara desem sd kartta ki verilerimi siler mi
emin misin kardeşim gitmesin verilerim 12 gb ımSilmez. Tarama yapması iyidir.
ben defalarca denedim hiç başarıyla sonuçlanmadı şimdiye kadarslm arkadaşlar telefonu kapatıp açınca "sd kartı tara ve hataları düzelt" bildirimi geliyor tara desem sd kartta ki verilerimi siler mi
yani siliyor mu verileriben defalarca denedim hiç başarıyla sonuçlanmadı şimdiye kadar
Hayır silinmiyor.yani siliyor mu verileri
hayır silinme falan olmadı. hiç bi değişiklik olmadıyani siliyor mu verileri
Sıkıntı yok kardeşim, bende 34 Gb veri var, şimdiye kadar defalarca taradı, bir sorun çıkmadı ...emin misin kardeşim gitmesin verilerim 12 gb ım
Pek gerek görmediğim yüklemeyi, dayanamayıp dün gerçekleştirdim. İşin garip tarafı dün, yaklaşık aynı zamanlarda Haritalar uygulaması da güncelleme almış. Almış ta bozulmuş be kardeşim. Acaba uygulama, kendi güncellemesi sonrası mı, yoksa komple telefon güncellemesi sonrası mı bozuldu bunu bilemiyorum. Sizde de bozuk mu? Bende yol çizgilerinde bozulma var. Harita üzerinde karışık birkaç sarı leke gibiler. Neredeyse hiç yol yok. İsimler yazılar var, trafiği de gösteriyor ama trafik çizgisinin altındaki yolların çizgileri yok. Kaldırıp kuramıyorum da.Artılar ve eksiklere baktığımda pekte yükleme gereği görmüyorum.
64 GB hafıza kartımı defalarca kez taradı bir MB veri kaybı yaşamadım.emin misin kardeşim gitmesin verilerim 12 gb ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?