maydinmaydin
Üye
Dün mesaj ile fark ettiğim bir yenilik; telefon numarası mesaj ile geldi aramak istedim hangisi ile açılsın diye sordu. Kişiler ve skype vardı seçenek
Hocam mesajını görünce fark ettim de aynı sorun bende de varmış. cihaz L950XLarkadaşlar lumia 950 telefonum hareketli fotoğraf çekmiyor sıfırlama haricinde nasıl düzeltebilirim kamera ayarlarında canlı fotoğraflar açık
hocam diğer arkadaşımda da var lumia 950 onda problem yok büyük ihtimalle sıfırlamayla çözülecek gibiHocam mesajını görünce fark ettim de aynı sorun bende de varmış. cihaz L950XL
Canlı ve hareket ediyor. Bir nevi gif gibi düşünebilirsiniz.Hareketli fotoğraftan kastın?
olmazsa blink uygulamasını bir deneyin geçici olarak işinizi görür sanırım.Canlı ve hareket ediyor. Bir nevi gif gibi düşünebilirsiniz.
Bende şöyle bir şey olmuştu. Sanırım sizdekiyle aynıyahu ben bu son surumu indiremedim teli sıfırladım olmadı 8.1 den geldim olmadı indiriyorum diyoe akşamdan sabaha yine olmuyor. 393.67 de kaldım ileriki sürüm olan 15014 de geçedim. İndiriyorum diyor saatlerce bekletip gb larımı duman ediyor ama nafile. Var mı ekstra çözüm önerisi olan?
Telefonu sıfırlamak yetti yani sıfırladıktan sonra kurabildimGüncelleme geldiğinden beri indirmeye çalışıyorum inmiyor. İlla ki bir yerde takılıyor(indirme devam etmiyor) bekleyince güncelleme ekranı açılmaz oluyor. kapatıp açınca baştan başlayıp aynısı oluyor.
bir oyunum var hep oynadığım, güncelleme geldi şimdi yükleyemiyorum hata diyip duruyor fakat sanırım ben hariç herkes de günceledi ne yaptım ise başa çıkamıyorum acaba ne sorun olabilir fikri olan var mı.
cihazım 930
Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kararlı yapı sanırım nisan ayından önce gelmeyecek.kararlı yapı gelme ihtimali varmı bu hafta arkadaşlar telefonu sıfırlayacağımda
dungeon hunter5
14393.804 ile ilgili yabancı sitelerde bi söylenti varda acaba kararlı sürüm içinmi slow veya release içinmi diye o yüzden sordum teşekkür ederim.Kararlı yapı sanırım nisan ayından önce gelmeyecek.
14393.804 ile ilgili yabancı sitelerde bi söylenti varda acaba kararlı sürüm içinmi slow veya release içinmi diye o yüzden sordum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?