mami_61_29
Üye
Bende de 0x80242006 bende de bu hatayı veriyor ne acaba ne yapmak lazımSıfırladım ve hatalı güncelleme ekranında var olan %0 kalıcılığı gitti.
Sonradan güncelleme kontrolu yaptığımda da
0x8024800a hatası verdi..
Şimdi bunu araştırıyorum, demokraside çareler tükenmez.
Nasıl yapıcaz onu? Yani hangi hayalet güncelleme bu? Benimki hala %0 da takılıyor [emoji30] sinirimden çatlayacağım şimdi
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
1haftadır uğraşıyorum lumia 1320ye windows 10 nasıl yükleyebilirim
evet var nasıl yapabilirimHafıza kart desteği var mı 1320'de ? Eğer yoksa biraz zor gibi ...
mTalk'tan gönderildi
Allah razı olsun. Oldu bu sefer [emoji4] sıfırlamaktan kurtuldum telefonu [emoji28] Teşekkürler [emoji2] [emoji2] şuan iniyor sonunda.Yaptığım şey şu, fast'tan Slow'a geçtim, tarihi 7 gün ileri aldım, tekrar fast'a geçtim, telefonu kapatıp açtım ve doğrudan yeni yapıyı gördü ...
mTalk'tan gönderildi
Yalnız güncelleme den sonra %80 ingilizce oldu tel. Önceden %50 İngilizceydi [emoji2] [emoji28]Yaptığım şey şu, fast'tan Slow'a geçtim, tarihi 7 gün ileri aldım, tekrar fast'a geçtim, telefonu kapatıp açtım ve doğrudan yeni yapıyı gördü ...
mTalk'tan gönderildi
evet var nasıl yapabilirim
Yalnız güncelleme den sonra %80 ingilizce oldu tel. Önceden %50 İngilizceydi [emoji2] [emoji28]
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Bende söylemiyor açmak mı gerek bir yerden?Bölge ABD, dil ingilizce yapıldıktan sonra telefon geldiğinde arayanın ad ve soyadını ingiliz aksanıyla sesli şekilde söylüyor.
İyi bir özellik..
14955 fast ring yayinlandi.
Mobil olarak fazla bir beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.Bakalim yarin ms rs2 ile ilgili neler sunacak bu arada turkiye saatiyle kacta baslayacak
Cihaz olarak 2017 ye kadar ben pek bir sey beklemiyorum ama sistem icin bazi beklentilerim var.Mobil olarak fazla bir beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
benim telde bölge abd ve hala daha güncellemeyi görmedi. acaba amerikadan daha mı geç alıyoruz güncellemeyi?Evet bende şimdi gördüm, hem pc hem mobile için yayınlanmış ...
hocam bende görmüyor güncellemeyi?Evet bende şimdi gördüm, hem pc hem mobile için yayınlanmış ...
1320'de sağlık şekilde çalılıyormu ayarları yapıpta Windows 10 yüklendiğinde.Özelden mesaj attım ...
Evet bu doğru, birkaç güncellemeden sonra toparlanır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?