mp2934
Üye
Şu an kaynak koduna sahip herkes istediği exe uygulamayı app bridge ile appx formatına dönüştürüp mağazaya koyabilir üstelik modern uygulamanın cortana, bildirim ve mağazadan güncellenme gibi özelliklerine de sahip olabilir.takip ettiğim bir sitede şöyle bir haber var doğruluk payı var mı acaba?
Windows 10 yıldönümü güncellemesinin PC ve ardından akıllı telefonlar için yayınlanmasının ardından PC cephesinde bazı Win32 uygulamaları Windows uygulama mağazasına taşınmaya başladı.
Evernote’un Win32 uygulamasından mağaza uygulamasına çevrilmesi ile dikkat çeken gelişme F.lux ile devam edecek gibi görünüyor. Gün ışığına, saatlere göre okumayı kolaylaştıran program f.lux’un Windows uygulama mağazasında görünmesi üzerine geliştiricilerine ulaşan kullanıcı; f.lux’un uygulama olarak mağazada yer alacağını doğrulattı.
Öte yandan Microsoft’un da f.lux benzeri ‘Blue light reduction/Mavi ışık azaltma’ özelliğini PC’ler için önümüzdeki yıl içerisinde getireceği biliniyor.
1520 bir yana diğer cihazlar bir yana şimdiSarı civcivimin ekranı kırıldı. Perşembeden beri android kullanıyordum. Şimdi aldım 1520 cihazımı. Hakkaten yemişim androidi. Şu sistemin ve bu cihazın verdiği keyfi alamadım.
Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı.Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.
Anlaşılan o ki mesele sadece ve tek başına şirket, telefon markası veya işletim sistemi değilmiş.Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı.
Sarı civcivimin ekranı kırıldı. Perşembeden beri android kullanıyordum. Şimdi aldım 1520 cihazımı. Hakkaten yemişim androidi. Şu sistemin ve bu cihazın verdiği keyfi alamadım.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı.
komple ekran + dokunmatik değişti 300 Tl mal oldu. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.Arkadaşım ne yaptın ? Ekranı mı değiştirttin ? Kaça yaptırdın ? Sadece dokunmatik ekran mı ? Yoksa LCD ekranı sa mı değiştirildi ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
komple ekran + dokunmatik değişti 300 Tl mal oldu. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.
Yetkili servis onu 600-700 bile yapmaz belli ki telefoncu da yaptırmış arkadaş.Piyasadaki telefonculara mı yaptırdın ? Yetkili Servise mi ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Valla bugün elimde ki l 830 ile iphone 6 ya kafa tuttum işyerinde. bir glance gösterdim, bir çift tık uyandırma yaptım dedim ki 550tl lik telde var bunlar (tabi tel bana 550tl ye mal oldu sıfır fiyatını söylemiyorum) hani senin 3000tl lik telin maharetlerini görelim. bana dediği 3 aya kalmaz kasmaya başlar senin ki oldu. demek ki iphone kullanıcılarında android de ki kasıyor geyiğini çok yapıyorlar, belli ki android ile karıştırdı benim teli.Sarı civcivimin ekranı kırıldı. Perşembeden beri android kullanıyordum. Şimdi aldım 1520 cihazımı. Hakkaten yemişim androidi. Şu sistemin ve bu cihazın verdiği keyfi alamadım.
Malesef çok büyük ihtimal android ile gelecek. Çünkü artık Nokia Finlandiyalı Nokia değil Çinli hdm global şirketine bağlı Nokia olduğundan eskisi ile tek alakası ekibindeki bazı üyeler olacak.Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı.
Onedrive linkleri uygulamayı açmıyor daha da kötüsü iOS için uygulamayı indir diyerek iTunes'a yönlendiriyorNe zamandan beri Google Play linklerine tıklayınca Windows mağazası açılıyor. Ben daha yeni fark ettimson kullanıcı için önemli bir özellik bence.
Onedrive hesabıma edge ile giriş yaptım mobilden altta ufak bir bildirim çıktı uygulamayı kullan vs gibi ona dokundum uygulamadan bulunduğum klasörü açtıOnedrive linkleri uygulamayı açmıyor daha da kötüsü iOS için uygulamayı indir diyerek iTunes'a yönlendiriyor
Microsoft'un kendi sitesi yine Msnin kendi tarayıcısı olan Edge'in user agent'ını tanımıyor çok acı bir durum.
sanırım fast için bu hafta güncelleme yokWindows 10 Mobile Yapı 14393.221 Release Preview ve Slow Ring için yayınlandı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?