Aybin.Kilic
Üye
14930 sürümünün test edildiği belirtiliyor ama yayınlanır mı bilmembu akşam gelebilir yeni bi guncelleme, office uygulamaları posta takvim ve Groove Music guncellendi.
14930 sürümünün test edildiği belirtiliyor ama yayınlanır mı bilmem
Sanırım bu gün ve yarın yeni yapı yok,benim ingiLAZcam bu kadarHey #WIndowsInsiders: we are busy busy today looking at selfhost data and won't be releasing a new build. Have an awesome day! <3 ne diyor dona sarkan bu hatun ingilizcesi kuvvetli biri açıklayabilir mi lütfen
Baya boğun çalışıyoz, çok meşgulüz ama bugün yeni yapı yok. Hayırlı günler gençler diyoHey #WIndowsInsiders: we are busy busy today looking at selfhost data and won't be releasing a new build. Have an awesome day! <3 ne diyor dona sarkan bu hatun ingilizcesi kuvvetli biri açıklayabilir mi lütfen
haritalar > Ayarlar > Birim : Abd (fit)Harita uygulamasında önceden ses vardı artık yok mu ?
Cep telefonunu sıfırladıktan sonra bir keresinde bende de çalışmamıştı.Harita uygulamasında önceden ses vardı artık yok mu ?
haritalar > Ayarlar > Birim : Abd (fit)
Bir navigasyon başlat . Birim ayarını metrik sistem (Km) yap gene.
Bu şekilde geliyordu sanırım...
Bunu aklından geçirmiş olman bile doğru değil. Google'ın hangi uygulaması var ki Allo olsun. Adamlar Youtube'u bile vermedi.Bugün bir haberde Google'a ait yeni bir uygulama gördüm ve Whatsapp'a rakip olacak deniyordu haberde, Google Allo. Acaba dedim microsoftun mobil kısmının kurtarıcısı Windows 10 Mobile!!! içinde yayınlanmış mı diye aldığım cevap tabiki de HAYIR
Aslında demek istediğim şey tam olarak google değildi hocam, sadece microsoftun mağazaya uygulama getirme konusundaki üstün başarısı idiBunu aklından geçirmiş olman bile doğru değil. Google'ın hangi uygulaması var ki Allo olsun. Adamlar Youtube'u bile vermedi.
Google zaten windows phone'un baş düşmanı Google ın wp8 zamanı bile çıkarmadı hiç bir uygulama hatta Ms nin yaptığı Youtube uygulamasını kaldırtdı.Bugün bir haberde Google'a ait yeni bir uygulama gördüm ve Whatsapp'a rakip olacak deniyordu haberde, Google Allo. Acaba dedim microsoftun mobil kısmının kurtarıcısı Windows 10 Mobile!!! içinde yayınlanmış mı diye aldığım cevap tabiki de HAYIR
Microsoft'un her uygulaması playde var ve yenilerde önce androide sonra iosa sonra bize geliyor hatta çoğu gelmiyor. Ne diyelim böyle devam.Bugün bir haberde Google'a ait yeni bir uygulama gördüm ve Whatsapp'a rakip olacak deniyordu haberde, Google Allo. Acaba dedim microsoftun mobil kısmının kurtarıcısı Windows 10 Mobile!!! içinde yayınlanmış mı diye aldığım cevap tabiki de HAYIR
Yakında derken,saat olarak mı yoksa gün olarak mı yakın da.14931 gelecekmiş yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?