erndrdyk
Üye
Yok bak telefonun bi ucundan bi ucuna çiftli veya tek kablo gidiyor küçücük soketi var ucunda o çıkmıştır anten o kablolarla çalışıyorArkadaşlar soracağım sorunun yeri ve zamanı değil şuan ama sormak zorundayım. Az önce sadece meraktan lumia 920 min arka kapağını söktüm. Herşey Güzel gidiyoken kasayı topladıkları sonra şebeke çekmemeye başladı. Hiç eksik bişeyde yapmadım. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.?
bu şu patlayan karolar mı oluyor yoksa??Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sözlerini çok mu tutuyorlar sanki"Cuma günleri genellikle güncelleme vermiyoruz"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
P.tesi ve cuma günü vermiyorlar,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,c.tesi ve pazar zaten tatil.sen harikasın ms"Cuma günleri genellikle güncelleme vermiyoruz"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şey şu 3.resimdeki resim yeni klavye uygulamasımı banamı öle geldi değişik bir şeySıcak sıcak yeni görseller.
Aşağıdaki yapı içerisinde
Spartan kod adlı internet tarayıcıyı içeriyor.
Multitasking ekranında değişiklikler var.
Arama ve sms filtresi olarak uygulama seçebilme.
Uygulamaların izinlerini ayarlama
Akıllı arama
Cortana'nın yeni arayüzü
Çoklu dil desteği geliştirilmiş klavye.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baya güzel şeyler gösteriyorlar ama sadece gösteriyorlarşey şu 3.resimdeki resim yeni klavye uygulamasımı banamı öle geldi değişik bir şeyyada yeni mesajlaşmamı
Dil güncellemesidir kesinbeyler 925 (denim) bir güncelleme geldi çarklar dönüyor şu an ne olabilir ?
yükle dediğimde detayları göstermedi direkt yeniden başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?