furyzer0
Üye
Doğru dediniz. 10587 olsa yenilik gelir. 1511 güncellemesi bu, kasım 2015'te tamamlandı. Android nasıl her ay böyle güncelleme alıyor bu da aynısı.yani başkan bir önceki sürümle arasındaki farklar nelerneler eklemişler ?
dur ben söyliyim performans iyileştirmeleri başka birşey yok
Arkadaşlar iki gün oldu hala mağaza güncellenmedi,mağazadan güncelleme yapamıyorum l820 redstone yapısı
mTalk'tan gönderildi
Daha önceki mesajlarımda da belirttim yeni mağazaya geçmek için bir müddet beklemeniz gerekiyor. Ben 1 Haziran Çarşamba günü en güncel Redstone yapısını yüklememe karşın 11605 numaralı mağaza güncellemesi 3 Haziran Cuma günü aktif oldu. Ara ara mağaza uygulamasının linkinden durumu denetleyin.Bekliyorum da neden görünmüyor yeni güncellemeler acaba uygulamaların eski sürümleri yüklü yeni sürümlerini görmüyor mağaza,mağazanın da sürümü eski,perşembe akşamı yükledim redstone yapısını cumartesine kadar bekledim güncellemeler görünmedi bende sıfırladım bu günle iki gun oldu yine aynı neden uygulamaların son sürümlerini bulmuyor zaman geçince geliyor ki
mTalk'tan gönderildi
Teşekkür ederim,insan sabırsızlanıyor yarım saatte bir kontrol ediyorum güncellendi mi mağaza diye ama yok,bir de güncellemeleri denetleyin tuşu çalışmıyor ya otomatik olarak da güncelleme bulmuyor mu şimdilik,illa manuel olarak mı güncellemeleri buluyor
mTalk'tan gönderildi
birileri demişti, yakında Telefon özelliğini de alırlar elimizden diye, yoksa.. ??Son yapıyı kullanıyorum bazen gelen çağrıları göstermiyor, herkes aradım niye açmadın çaldı o kadar diyor ama telefon hiç çalmamış oluyor bende. Sonradan ekranda cevapsız çağrı gösteriyor.
Yok canım o kadar da değilbirileri demişti, yakında Telefon özelliğini de alırlar elimizden diye, yoksa.. ??
Bir iki günde telefonu kapatıp açmakta yarar var.Son yapıyı kullanıyorum bazen gelen çağrıları göstermiyor, herkes aradım niye açmadın çaldı o kadar diyor ama telefon hiç çalmamış oluyor bende. Sonradan ekranda cevapsız çağrı gösteriyor.
"for late this week & next week" derken hem bu hafta hem gelecek hafta mı yapı verecek acaba.Biz ilginç/ilgi çekici şeyler görmeye hazırız.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?