Kafan basmıyor herhalde sorumu anlamaya! Güncelleme ağından çıkarıldığımızdan beri hevesimi kaybedip, takip etmeyi bıraktım. Daha da güncelleme alacağını düşünmüyordum ama bir kaç güncelleme daha aldı, ama ne özellik olarak, ne de hataların giderimi açısından bir değişiklik görmediğim için bu soruyu sordum. Cevapta da "hata giderimi" dendi ki, senelerdir ms öyle yaptığını iddia ediyor ama 2-3 senelik hatalar da hala mevcut.
Kafan basmıyor herhalde sorumu anlamaya! Güncelleme ağından çıkarıldığımızdan beri hevesimi kaybedip, takip etmeyi bıraktım. Daha da güncelleme alacağını düşünmüyordum ama bir kaç güncelleme daha aldı, ama ne özellik olarak, ne de hataların giderimi açısından bir değişiklik görmediğim için bu soruyu sordum. Cevapta da "hata giderimi" dendi ki, senelerdir ms öyle yaptığını iddia ediyor ama 2-3 senelik hatalar da hala mevcut.
Eğer insiderdan beri takip ediyorsan ne kadar iyileştiğini bilirsin bu kümülatif güncellemelerle bunlar minor güncellemeler gözle görülür bir fark bekleme zaten .ancak 4 yıllık giriş seviyesi telefona hala beta da olsa güncelleme veriyorsa ve bu güncelleme günlük hayatta kullanılabilecek kadar stabilse bence şikayet etmek mantıksız
Windows Insider Programının sorumlusu Gabriel Aul görevini Dona Sarkar'a bıraktı. Şu 2-3 günde bi No new build diyen dayı kırmızı butonu yeni yöneticiye devretti yani. Yeni yapıların daha hızlı geleceğini iddaa ediyor