papakudioflu
Emekli Yönetici
Bende sorun yok görünüyor. Muhtemelen bilgisayarda da aynı hesabı kullandığım için düzeldi. Çünkü dün pc'yi açtığımda Insider hesabında sorun var dedi. Düzelt deyince normale döndü. Demekki aynı anda telefonda da düzelttiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dün gece Disabled yazıyordu, şimdi düzeltilmiş.Bende sorun yok görünüyor. Muhtemelen bilgisayarda da aynı hesabı kullandığım için düzeldi. Çünkü dün pc'yi açtığımda Insider hesabında sorun var dedi. Düzelt deyince normale döndü. Demekki aynı anda telefonda da düzeltti
O zaman Salı günü yeni yapı gelirDün gece Disabled yazıyordu, şimdi düzeltilmiş.
@Sensation kardeşim bu kararlı surum için mi ..?Yapı 14352, salı günü geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır. 10586.xxx kararlı sürüm için. Ay ortası gibi geliyor.@Sensation kardeşim bu kararlı surum için mi ..?
bağlı olduğum wifi i telefondan paylaşmak istiyorum .bluetooth üzerinden de sadece hücresel veriyi paylaşıyorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwifi ve Bluetooth ile paylaşma var.
O olay şimdilik bizde yok! Bağlı olduğun wifi için pc ye 30-40 tl lik wifi dongle alabilirsiniz.bağlı olduğum wifi i telefondan paylaşmak istiyorum .bluetooth üzerinden de sadece hücresel veriyi paylaşıyor
VPN kullanmayı dene bazen öyle çözülüyor sorunlarArkadaşlar wp10 yüklü 830 video oynatırken ekran titremesi yaşıyordum cihazı sıfırladım duzelir diye şimdi de türkçe klavye inmiyor swipe kullanamıyorum ve here drive açılmıyor öyle duruyor ayrıca video titremeside geçmedi
mTalk'tan gönderildi
Konunun ilk mesajında yazıyor.lumia 920 en son hangi yapıyı alıyor 35.yapıyıda alıyormu acaba uzun süredir takip etmiyordumda
Hızlı falan mı demeye çalışmışlar anlamadım ama benim 630 bundan daha hızlı açılıyor W10da. 25.saniyede falan kilit ekranı gelmiş oluyor. 8.1'in açılması 10 saniye sürüyordu ona yaklaşamaz bile.10586.416
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?