BLasTeaR
Üye
Groove da şarkının üzerine tıklayıp özellikleri seçince bir kaç saniyeliğine şöyle bir ekran geliyor biraz zorlayınca?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra bu kayboluyor sadece bilgilerin olduğu dandirik bir ekran geliyor
işte bir süre sonra kapanıyor burası ve parça bilgilerininin düzeltilemediği sadece okunabildiği bir ekran geliyor , keşke burası kalsa diyorum benSenin o dandirik bir ekran dediğin yer, başkalarına nimet resmen.
Bu sayede şarkı/parça adlarını düzeltmek için ek bir uygulamaya gerek kalmadan bu kısımdan düzeltebilirsin.
Lakin söylediğin gibi bir süre sonra kapanıyorsa üzerinde çalışıyorlar demek.
Umarım bu tür bir özellik eklerler diyelimişte bir süre sonra kapanıyor burası ve parça bilgilerininin düzeltilemediği sadece okunabildiği bir ekran geliyor , keşke burası kalsa diyorum ben
Video kaydı yaparken sorun yaşayan var mı? Bende görüntüler bölgesel olarak parçalanıyor.
Nadiren oluyor. Arada takılmalar oluyor kayıt sırasında.Video kaydı yaparken sorun yaşayan var mı? Bende görüntüler bölgesel olarak parçalanıyor.
Windows 10 Mobile Microsoft Edge için de eklenti desteği gelebilir diyorlar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kalktı zaten. Yakında Skype UWP uygulaması gelecek.skype video uygulaması bende kayboldu millet. Başlangıçtaki kısayolunda mesajlaşma logosu var. Tıklayınca mesajlaşmaya giriyo
bi de 14332.1001 sürümünde L 950 XL için çift tıkla uyandırma geldi mi?
Sırasıyla 16.428.16452.0, 2016.404.121.0, 17.10
Yapı 14332'de evrensel bildirim temizlemenin temelleri atılmış. Özellikle Microsoft uygulamalarında, bildirim çubuğundan temizleme yapınca hem kilit ekranından hem de kutucuktan bildirim kayboluyor. Hoşuma gitti.
wifi menüsüne gir wifiyi kapat orada ne zaman açacağını soruyor elle yaparsın olur biterArkadaşlar benim telefonda otomatik wifi açma sorunu var ayarlara baktım ama bulamadım bişey nasıl ayarlıycaz
kardeşim sağolasın devamlı açık durduğundan fark etmedim herhalde nasıl gözümden kaçtı anlamadım ☺wifi menüsüne gir wifiyi kapat orada ne zaman açacağını soruyor elle yaparsın olur biter
Yeni toplu güncelleştirme adayı:
Şu anda bize verilmiyor.su an nerden veriyorlar bu guncellemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?