-_SEFA_-
Üye
bu problemi de görmüş oldukarkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...
random gülüyorsun sandımarkadaşlarşuanbendesonyapıkuruluveklavyeboşluktuşunuyalmıyorbusorunbirtekbendemivaracaba?*****Birdekonseptyapmakilekonseptiişletimsistemiolacakhalegetirmekaynışeydeğilkonseptleistersenizuzayabileçıkabilirsiniz...
Şuan yaptım iniyor son güncellemeburada paylaşıldı mı bilmiyorum fakat eski telefonlara redstone yüklemek için başka bi yöntem:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamda bunu soracaktım, Peki son güncelleme duruyor mu ? 14295 yani ?Bende güncelledim ve sıfırladım, sıfırladıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Lumia 925 yazıyor yine hakkında kısmında.
bu olayın detaylı anlatımı var mı forumda? o yazdığı kodları edinebileceğimiz bi yer vs?burada paylaşıldı mı bilmiyorum fakat eski telefonlara redstone yüklemek için başka bi yöntem:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video açıklamasında yazıyordu hocam.bu olayın detaylı anlatımı var mı forumda? o yazdığı kodları edinebileceğimiz bi yer vs?
Sıfırlama yapmanı tavsiye ederim. Edge atmıyor ama kamera da flaş sorunu var . Bide twitter açıkken reset atıyor bende.25. Yapıda edge den atmalar üst seviyede. Onun haricinde kullanıma engel bi problem yok...
valla bende yüklüyorum şuan.hayır ola bakalımburada paylaşıldı mı bilmiyorum fakat eski telefonlara redstone yüklemek için başka bi yöntem:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?