KırmızıBeyaz60
Üye
Güvensiz firma oldu bile çoktaanAbi fındık kabuğunu doldurmayacak gelişmeler var. Abi büyük atılımlar lazım. Büyük hareketler lazım. Ciddi kararlar lazım. Bu şekilde eski havasını yakalayabilir MS. Gitgide güvensiz bir firma oluyor.
Seviye bile atladı, ilk başta yoldaşı Teleservice'i geliyor.Güvensiz firma oldu bile çoktaan
Yalnız Teleservice ile Microsoft harbiden birbirine çok iyi yakışıyor ya, sanci TS'i MS doğurmuş gibiSeviye bile atladı, ilk başta yoldaşı Teleservice'i geliyor.
Sen ne diyon ıhh demiş babasının (MS'nin) burnundan düşmüş tsYalnız Teleservice ile Microsoft harbiden birbirine çok iyi yakışıyor ya, sanci TS'i MS doğurmuş gibi
HayırKamera için duraklatma seçeneği geldi mi ?
Şu yeni sürümü yükleyeyim eğer devam ederse mecburi sıfırlayacağım.8 adıma düşmüş
şef bende yok o geri atma problemi seninkinde bi sorun olmuş. sıfırlama sonrası güzel olursa söyleyin bizde sıfırlayalım
Bi sayfa geride zaten isyanları oynamıştım. Bide bende komple kapatma sorunu var. Windows tuşuna basıp geri ile arka planda çalışan uygulama yok.! Çok başarılı olmuş güncellemeYükledim Güncellemeyi Ama Ayarların Bazı Yerleri İngilizce Oldu.
Telefonu resetle boşuna bekleme. Muhtemelen bağlı olduğun Wifi ağından kaynaklanan bir sorun.Yaw ben dun gelen sürümde hala %75 in bitmesini bekliyorum inmiyor.neden acaba?
anlamadığım nokta şu 5-6 yapı mı ne zamanlardır skype telefon da gömülü oldu ve kaldırılamıyor ayrıca ms tv lerden skype uygulamasını kaldırdı, şuan pc de de skype'ın gömülü versiyonu kullanılabiliyor bunlar yine tekrar niye evrensel uygulama çıkarmaya çalışıyorlar, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bir türlü, bir çok program yapmak yerine adam akıllı bir program yapsalar ya, eğer bu uygulamada gelirse masaüstü skype, evrensel skype, web skype, ve gömülü skype uygulamaları olmak üzeri 4 tane aynı işi gören uygulama olacak bu kadar niye zorlaştırıyorlarYakında gelecek evrensel Skype uygulaması:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maalesef yeni yapıda da aynı sorun devam ediyor . Wifi bulursam sıfırlayacağım telefonu..8 adıma düşmüş
şef bende yok o geri atma problemi seninkinde bi sorun olmuş. sıfırlama sonrası güzel olursa söyleyin bizde sıfırlayalım
14295 numaralı sürümü yükleme şansım olmadı zira güncellemeyi bir türlü bulamadı cihaz.@Bay H , 920'de kullandığın son sürüm rs, bizim kalmak zorunda olduğumuz sürüme göre nasıl? Memnun musun?
Haftaya izin kullanmayı düşünüyorum, eğer performans iyiyse bu hack işine girişmeyi planlıyorum!
özel mesaj gönderdim size bana da yardım eder misin yapamadım kuramadım redstone yapısını l820 ye iki gündür14295 numaralı sürümü yükleme şansım olmadı zira güncellemeyi bir türlü bulamadı cihaz.
14291 numaralı sürümde ise edge dışında bir sıkıntı yok benim açımdan.
14295 numaralı sürümü yükleme şansım olmadı zira güncellemeyi bir türlü bulamadı cihaz.
14291 numaralı sürümde ise edge dışında bir sıkıntı yok benim açımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?