Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

emz

Üye

Beni de ekle. Bir gözüm telde, elimde kalem kulaklarım derste . Bir değişik durum. Uygulamadan girince online görünmüyorum:

yoklamada liste başıyım ya la

Selamünaleyküm heyecanlandım şimdi ya

alaca61

Üye
İndirdim giriş yaptım karşıma Microsoft account , domain account çıkıyor hangisi

thoak

Üye
Bence boşuna hevesleniyoruz. Şuanda bizdeki insider programı patchli yani güncelleme gelebilmesi için en azından önce insiderin güncellenmesi gerekiyor diye biliyorum. İnşallah yanılıyorumdur...

emz

Üye
Bence boşuna hevesleniyoruz. Şuanda bizdeki insider programı patchli yani güncelleme gelebilmesi için en azından önce insiderin güncellenmesi gerekiyor diye biliyorum. İnşallah yanılıyorumdur...

Zaten güncellendi geçen hafta. Hazır yani

Bay H

Üye
Insider uygulamasında telefonu kilitlemiştim, açtığımda manzara bu ancak fast, slow ortalıkta yok. Bug mı oldu ne oldu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ogzhnoTr

Üye
yanılıyorsun

Tepkiler: emz
Kalp atışlarınıza hakim olun, deprem oluyor sanacaklar

Gergin bekleyişte son yarım saate girdik...
Hadi hayırlısı...

Tepkiler: afwerker
Bizden başka bekleyen var mı?

ON9

Üye
Şuanda Redmond da saat 5.37.

Gabriel yaklaşık 19 saattir twitcik atmadı.

Tom amcadan hala ses yok.

Nawzil 24 Marttan beri ortalıkta yok.

Bakalım ne olacak sonuç.
Cihazları yedekleyip sıfırlamak için uğraşıp düğmeye basılmasını bekliyorlardır umarım.

alaca61

Üye
Sanırım Wp10 şuan kuliste son hazırlıkları yapıyordur

braayn

Üye
02 Nisan 2015 PERŞEMBE ...

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul'un Twitter takipçisi sadece son iki saatte 3000 kişi arttı

zbahadir

Üye
Gabriel önce bir kahvesini içsin kendine gelsin daha zaman var geleceği varsa saat 21'e kadar gelecektir.