Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

cihazda ekran değişimi yaptınız mı hiç??

Hayır. ya son yapı'dan sonra bir de tweak uygulamadım. ondan mıdır bilemiyorum ama birazdan sıfırlayacağım artık.
aynı sorun önce ki 1520mde vardı cihaz değişim oldu geldi gelen cihazımda da vardı bugün servise gönderdim

BLasTeaR

Üye
aynı sorun önce ki 1520mde vardı cihaz değişim oldu geldi gelen cihazımda da vardı bugün servise gönderdim
w10m'de iken mi oldu yoksa 8.1'de mi?
Değişim olarak aynısını mı gönderiyorlar?
birazdan 8.1'e döneceğim düzelir mi diye bi bakayım. inşallah düzelir ya. bişi yazamaz oldum ve rtm gelmeden bir daha da tp'leri kurmayacağım!

ikisinde de yaşamıştım ben bu sorunu win10 da daha fazla oluyordu. İlk değişimde sıfır farklı bi cihaz geldi. Bu sefer ne olur bilmiyorum. Bende bu sorun bi kere düzelmişti bi kaç yapı önce sonra yeni güncelleme ile tekrar gözüktü. Microsof bu cihazları kullanmadığı bu gibi sorunlardan haber yok. Hoş olsa da düzeltecek mühendisi olduğunu zannetmiyorum. bu cihazı 950xl ile değiştirmelerini bekliyorum öyle olmazsa zaten gelince direk satıp windows son vericem.

Tepkiler: BLasTeaR

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenisi

Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, Murat Alper ve 1 kişi daha

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Redstone yapılarında uygulamalar ekranının arka plan renk sorunu düzeltilmiş.

Tepkiler: Esendağlı

versino2

Üye
Yapı yapı diye uğraşacaklarına önce finali versinler Redstone la birlikte Haziran da vericekler herhâlde

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son Redstone yapılarında uygulamalar ekranının arka plan renk sorunu düzeltilmiş.
On the other hand, let's take a look at one of the recent Redstone builds

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586.122 Windows Güncelleme kataloğuna ortaya çıkmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

çok bekleriz finali bence belki çok uzak belki daha da uzaklarda final

dakamon

Üye
10586.164 çıktı başımıza bide. Yahu verin artık şu lanet olası güncellemeyi.

Tepkiler: versino2 ve erhanercan

stockton

Üye
Whatsapp'a gelen güncelleme 920 Insider'daki kişi listesi problemini çözdü, çok şükür!

Nazwil 29 şubat için bişey demişti ne oldu

jetgil

Üye
Geçen fotoğraf çekiyorum zengin çekim açık şekilde 3tane çektim telefon kitlendi reset attı.

Sinirden telefonu fırlatıcaktım. İçimden çok aşırı güzel şeyler geçiriyorum Microsofta...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana'ya yeni özellik geliyor. Diğer cihazlarımızda da cevapsız arama, SMS ve uygulama bildirimleri de bildirilebilecek.

Tepkiler: suyunsesi