System X
Üye
zaten geribildirimlerde de nolur şu karo efektini değiştirin diye yalvarıyorduk gece gündüz...Windows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanıcılar için küçük ama MS için büyük bir adımWindows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.
Öyle deme kardeşim 1520 kamera odaklı bi cihaz bunlar gayet normal.kamera uygulamasını hepten mahvettiler.
bazen video çekerken uygulama kapanıyor
yakınlaştırma özelliği kayboldu.
kendiliğinden 4:3 formatına geçiyor
bazen odaklama devre dışı kalıyor. dokunmayla dahil odaklanmıyor.
yeşil ekran devam ediyor.
açılırken sol yan ve alt kısımda donmuş görüntü şeridi çıkıyor.
yavaşlığına zaten toz kondurtmam.
microsoft resmen ilk okul lw1 seviyedeki kodculara yazdırıyor bu uygulamaları ve işletim sistemini.microsoftta hiç sağlam bir kadro yok ben bunu anladım.nokianın yazılım tarafı çok daha iyi çalışıyordu.lumia camerayı özledim...
zaten geribildirimlerde de nolur şu karo efektini değiştirin diye yalvarıyorduk gece gündüz...
Windows 10 Mobile Yapı 14267 şle canlı karo boyutlandırma efekti değişmiş.
kamera uygulamasını hepten mahvettiler.
bazen video çekerken uygulama kapanıyor
yakınlaştırma özelliği kayboldu.
kendiliğinden 4:3 formatına geçiyor
bazen odaklama devre dışı kalıyor. dokunmayla dahil odaklanmıyor.
yeşil ekran devam ediyor.
açılırken sol yan ve alt kısımda donmuş görüntü şeridi çıkıyor.
yavaşlığına zaten toz kondurtmam.
microsoft resmen ilk okul lw1 seviyedeki kodculara yazdırıyor bu uygulamaları ve işletim sistemini.microsoftta hiç sağlam bir kadro yok ben bunu anladım.nokianın yazılım tarafı çok daha iyi çalışıyordu.lumia camerayı özledim...
zaten geribildirimlerde de nolur şu karo efektini değiştirin diye yalvarıyorduk gece gündüz...
İnsiderdaki son durum.Redstone yapılarında test edilen hata düzeltmeleri ve küçük yenilikler Release Preview Ring ile kullanıcılara da verilecekmiş.
o kadar güncelleme yayınladılar haberin yok mu? artık hesap makinasından video fotoğraf çekebiliyoruz.O değilde şu hesap makinesinden ses soluk çıkmıyor. Ulen bizden fazla güncelleme verdiniz diye ekibi lağvetmiş olmasınlar.!! Akibetlerinden korkuyorum
#DirenHesapMakinesi
Beni hesap makinesi kesmiyor artık. Gözümü tost makinasına diktimo kadar güncelleme yayınladılar haberin yok mu? artık hesap makinasından video fotoğraf çekebiliyoruz.
Alemsin ya akşam akşam ne güldürdün benio kadar güncelleme yayınladılar haberin yok mu? artık hesap makinasından video fotoğraf çekebiliyoruz.
Bence versin belasını.Son Yapı'dan sonra L1520'nin dokunmatiği salaklaştı, kendi kendine tıklıyor bişiler yapıyor ve bazen tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ancak tuşları kilitleyip açınca düzelip tekrar aynısı oluyor. MS Allah senin belanı vermesin emi. Bizi bu kadar bekletip cins sorunlarınla sinir krizi geçirip üzerine de 8.1'e döndüreceksin ya, yazıklar olsun sana.
Son Yapı'dan sonra L1520'nin dokunmatiği salaklaştı, kendi kendine tıklıyor bişiler yapıyor ve bazen tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ancak tuşları kilitleyip açınca düzelip tekrar aynısı oluyor. MS Allah senin belanı vermesin emi. Bizi bu kadar bekletip cins sorunlarınla sinir krizi geçirip üzerine de 8.1'e döndüreceksin ya, yazıklar olsun sana.
Hayır.Pc ye salı güncellemesi geldi tel için de bir şeyler gelir mi
Pc ye salı güncellemesi geldi tel için de bir şeyler gelir mi
Hayır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
habire pc güncelleme denetliyorum hiç bişi yok. meğerse normal kullanıcılara gelmiş insider a o kadar alıştık ki normal kullanıcıya gelmesini anormal karşıladım
Windows 10 PC için 10586.122 yapısı geldi.
Kararlılık ve performans iyileştirmeleri yapılmış.
Detaylı bilgi: (eklenecektir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?