Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Microsoft'un yayınladığı "Firmware güncellemesi alacak cihazlar" listesinde bunlar da var.

Lumia 950 XL RM-1085_15219 000-TR 1078.38.16025.39011
Lumia 950 XL Dual SIM RM-1116_15181 000-TR 1078.38.16025.39012

950 XL sahibi arkadaşlar bir güncelleme kontrolü yapsınlar

Tepkiler: afwerker
arkadaşlar biraz fazla olmuş Arkadaş deseniz daha iyi..
diğer ArkadaşLAR beklemede hala..

Tepkiler: Aybars1979

skynet

Üye
Firmware güncellemelerini bir gün bizde görebilecek miyiz acaba

dakamon

Üye
Bundan sonra bize firmware gelmez. Normal güncelleme gelsin öpüp başınıza koyun.

Firmware güncellemelerini bir gün bizde görebilecek miyiz acaba

Bundan sonra bize firmware gelmez. Normal güncelleme gelsin öpüp başınıza koyun.

Bazı cihazların W10'a geçmeden önce Firmware güncellemesi alacağı (alması gerektiği) belirtildi.
Ancak bunların hangileri olduğu ve ne zaman alacakları belli değil.
Süreç Mart'ın ilk haftasında başlayacak.
Muhtemelen Mart ortalarından sonra 8.1'deki cihazlara gelmeye başlar.
Insider kullanan arkadaşların, Firmware güncellemesini alabilmeleri için mecburen o dönem WDRT ile 8.1'e dönmesi gerekecek.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün gece TR cihazlarına yayınlandı

dakamon

Üye
Forumun büyük bir kısmı 8.1 li cihazlara sahip. Büyük bir kitle 8.1 e verilecek güncellemeye kilitlenmiş durumda. Ama şubat sonu dedikleri mart sonunu bulacak bence.

Forumun büyük bir kısmı 8.1 li cihazlara sahip. Büyük bir kitle 8.1 e verilecek güncellemeye kilitlenmiş durumda. Ama şubat sonu dedikleri mart sonunu bulacak bence.

Muhtemelen Mart ayının ikinci haftası mevcut 8.1'li cihazlara öncelikle Firmware güncellemesi yayınlanacak.
Ardından da W10 güncellemesi dağıtılmaya başlayacak.

Ali_KRKY

Üye
950 yede geldi firmware güncellemesi bugün yükledim bakalım stabilite ne derece düzelmiş kullanıp gorecez artık

Bir sonraki telefonum Lumia olmayacak artık belli oldu. Ki ben çevremde çok sıkı bir Lumia'cı olarak bilinirim. MS beni bile kaybedebiliyorsa demek ki yanlış giden yada bize hitap etmeyen şeyler var artık.

skynet

Üye
MS yi çok iyi tanımlıyor

Tepkiler: YkPkY, Rock Ve Roll, cemil baba ve 11 diğerleri
insider'lar da bu firmware güncellemelerini alacak mı? bizde durum nasıl olacak? 8.1'e geri mi dönmemiz gerekecek bu düzeltme güncellemelerini almak için?

0MG90

Üye
W10M final gelince ben

Tepkiler: System X, BomberMAn TR01, Mr.Sun ve 7 diğerleri

.BlueTR

Üye
Galeri, Edge ve Groove deli etti beni. Redstone yüklüyorum buda aynıysa 8.1 yolu gözükecek. Final sürümdede bu uygulamalar böyle olacaksa ben hep 8.1de kalırım heralde uwp uygulamaları Microsofta kalsın ben almıyım.

.BlueTR

Üye
Benim veri taşıma ekranı neden 8 adımlı

stockton

Üye
Özellikle Groove! Kaç kere güncelleme aldı bir de! Bir yazılım devi 2016 yılında hala mp3 oynatabilen bir akıllı telefon yapamıyor! Ne kadar vahim bir durum ya!

Tepkiler: suyunsesi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.122 yolda olabilir.

Tepkiler: serinaga ve Esendağlı